Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ένα δροσιστικό κοκτέιλ με συστατικό το Samos Vin Doux του ΕΟΣ Σάμου

Καλοκαίρι… Υψηλές θερμοκρασίες… Ανάγκη για δροσιά… Τα cocktail με βασικό συστατικό το Samos Vin Doux, το top seller γλυκό κρασί του Συνεταιρισμού Σάμου, έχουν την τιμητική τους.

Μας αρέσουν γιατί…

  • Αποκαλύπτουν τη μοναδική τους φρεσκάδα
  • Συνδυάζονται απολαυστικά
  • Μένουν αξέχαστα
  • Σηματοδοτούν τις πιο όμορφες καλοκαιρινές μας στιγμές
  • Αποτελούν μια ιδανική, δροσιστική πρόταση
  • Φτιάχνονται εύκολα
  • Μένουν αξέχαστα
  • Είναι το πιο όμορφο «θαυμαστικό» στο φετινό καλοκαίρι…

Δοκιμάστε Samos Pink delight

Yλικά:

Samos Vin Doux: 80 ml

Zubrowka Bison Grass: 25ml

Χυμός μοσχολέμονου: 20ml

Top Up: Thomas Henry ροζ γκρέιπφρουτ σόδα

Method: build up

Αperitivo glass

Γαρνιτούρα: φλούδα από γκρέιπφρουτ

Σε ένα ποτήρι aperitivo, ρίχνουμε τριμμένο πάγο.  Προσθέτουμε το υπέροχο Samos Vin Doux, το vin de liqueur με τα πλούσια φρουτώδη  και ανθώδη αρώματα. Η αξέχαστη γεύση του συνταιριάζει αρμονικά με τη δύναμη της βότκας ενώ ο χυμός μοσχολέμονου και η ροζ γκρέιπφρουτ σόδα δημιουργούν μια sparkling και δροσιστική επίγευση. Αναδεύουμε απαλά, γαρνίρουμε με μια φετούλα ή φλούδα από ροζ γκρέιπφρουτ και.. απολαμβάνουμε!

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το Ελληνικό Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή με χαρές, χορούς, γέλια και φαγοπότι. Τα φαγητά που απλώνονται στο τραπέζι της Λαμπρής ποικίλουν από περιοχή...

REPORTS

Σημαντική μείωση στις εισαγωγές κρασιού κατέγραψε η Ελβετία το 2024, σύμφωνα με στοιχεία της S&P Global (IHS). Η χώρα εισήγαγε κρασί συνολικής αξίας 1,177...

REPORTS

Ο ισπανικός αμπελοοινικός τομέας διέσχισε μια χρονιά μεγάλων αντιθέσεων το 2024, η οποία χαρακτηρίστηκε από μειωμένους όγκους, ανθεκτικές αξίες εξαγωγών, αυξανόμενη εξάρτηση από τις...

REPORTS

Η χρήση καλλιεργειών κάλυψης στους αμπελώνες αποτελεί ολοένα και πιο διαδεδομένη πρακτική στο πλαίσιο της βιώσιμης γεωργίας. Αυτές οι καλλιέργειες, που εγκαθίστανται ανάμεσα στις...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 28 Απριλίου αναµένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραµµα αναδιάρθρωσης Αµπελώνων της περιόδου 2025-2026, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 6587/Β’/2024)...

REPORTS

Στη Βουργουνδία, μια από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς...

REPORTS

Ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνδέσμου για τρίτη διαδοχική φορά, ενώ ο Απόστολος Καλμπούρης αποτελεί το νέο Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου...

REPORTS

Σε μόλις 226 εκατ. εκατόλιτρα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή οίνου για το 2024 (-5% έναντι 2023), νούμερο το οποίο αντιστοιχεί στην χαμηλότερη τιμή της...