Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση Κρητικού κρασιού ΟιΝοτικά στην Αθήνα στις 30 Οκτωβρίου

Οι Οινοποιοί της Κρήτης και η έκθεση κρητικού κρασιού «ΟιΝοτικά» έρχονται για 6η χρονιά στην Αθήνα για το ετήσιο ραντεβού τους με το κοινό της πρωτεύουσας, τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental, στη Λ. Συγγρού.

30 Οινοποιεία από όλη την Κρήτη μεταφέρουν στις αποσκευές τους 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ και 6 ζώνες ΠΓΕ  και σας προσκαλούν να μυηθείτε στα μοναδικά αρώματα του Βιδιανού, του Λιάτικου, του Ρωμέικου, της Βηλάνας και πολλών ακόμα πρεσβευτών του Κρητικού αμπελώνα. Περισσότερες από 300 ετικέτες θα είναι διαθέσιμες προς δοκιμή για τους επισκέπτες.

 

Χορηγοί ΟιΝοτικά Αθήνας 2023

Μεγάλος Χορηγός της έκθεσης: GS Label Print και T.F.T A.E.

Χορηγοί της έκθεσης είναι οι: Astron Chemicals, Cork Hellas, Innovino, Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης, Νερά Ζαρός και Αφοί Χιωτάκη.

Χορηγοί επικοινωνίας: Αθήνα 9.84, Clickatlife.gr, Περιοδικό Οινολογία, Περιοδικό Grape, Agronews.gr, Wine Trails, Crunchy Grape, 750ml, Wine Events Greece και The Winevert.

Γενικές πληροφορίες

Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00

Τιμές εισιτηρίων :

  • 10 ευρώ (ηλεκτρονικά και στη γραμματεία της έκθεσης)
  • 6 ευρώ φοιτητικό εισιτήριο (με επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας κατά την είσοδο)

Για ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων για κοινό και επαγγελματίες στον σύνδεσμο: https://www.more.com/happenings/athensoinotika23/

Το εισιτήριο περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας μαζί με το σημειωματάριο γευσιγνωσίας.

Περισσότερες πληροφορίες και σχετικό υλικό θα βρείτε στα social media (Facebook & Instagram) και στην ιστοσελίδα: www.winesofcrete.gr

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...