Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ο Στέλιος Ζαχαριουδάκης νέος πρόεδρος του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης

Ο Στέλιος Ζαχαριουδάκης από το ομώνυμο κτήμα αποτελεί τον νέο πρόεδρο του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, έπειτα από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της Τρίτης 22 Οκτωβρίου.

Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας η σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΔΟΚ είναι η εξής:

Πρόεδρος: Στέλιος Ζαχαριουδάκης (Κτήμα Ζαχαριουδάκη)

Αντιπρόεδρος: Αντώνης Λουλούδης (Οινοποιείο Λουλούδη)

Ταμίας: Ζαχαρίας Διαμαντάκης (Οινοποιείο Διαμαντάκη)

Γραμματέας: Ξένια Κουρκουλού (Οινοποιείο Κουρκουλού)

Μέλος: Ευαγγελία Αγγελάκη (Οινοποιείο Αγγελάκη)

Όπως αναφέρεται το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει τη δυναμική πορεία των προηγούμενων ετών, με κεντρικό στρατηγικό άξονα, την Ανάδειξη του Κρητικού Αμπελώνα, μέσα από:

α) τις προωθητικές δράσεις για την ποιότητα του Κρητικού Εμφιαλωμένου Οίνου,

β) την περαιτέρω διερεύνηση του Αμπελουργικού τομέα καθώς και

γ) την ενίσχυση του Οινοτουριστικού προφίλ του νησιού.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Κοιτώντας προς το 2025, ειδικοί παράγοντες όπως η προσωρινή δημιουργία αποθεμάτων πριν από τις αλλαγές στους δασμούς και οι μεταβαλλόμενες αλυσίδες εφοδιασμού αναμένεται να...