Την Τρίτη 14 Ιανουαρίου, το εστιατόριο θα φιλοξενήσει το κεφαλονίτικο terroir και προσκαλεί τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και του κρασιού σε μία ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Τα πιάτα των degustation μενού θα συνοδευτούν από τα εκλεκτά κρασιά των οινοποιείων Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Οινοποιείο Πετρακόπουλου, Οινοποιείο Σαρρή και Οινοποιείο Σκλάβου. Η γκάμα των κρασιών που έχουν επιλεγεί ειδικά για αυτήν τη βραδιά ταιριάζουν ιδανικά με την εποχικότητα των υλικών και τη δημιουργική κουζίνα του Πέτρου Δήμα.
