Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ελληνικές & διεθνείς ποικιλίες στο Wine Club THESSALONIKI’96

Το Wine Club THESSALONIKI ’96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, διανύει την 29η χρονιά λειτουργίας του.

Λαγόρθι, Ρωμέικο, Τινακτόρωγος, Μονεμβασιά, Σιδερίτης, Σεριφιώτικο, Βλάχικο, Μαύρο Καλαβρυτινό… Ελληνικές, σπάνιες ποικιλίες, που αργά αλλά σταθερά τραβούν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας. Αλλά και Riesling, Gewürztraminer, Tempranillo, Refosco… διεθνείς ποικιλίες που δοκιμάζουν τον εγκλιματισμό τους στην Ελλάδα. Θα τις γνωρίσουμε στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96, δοκιμάζοντας τα κρασιά τους.

Σημειώστε, λοιπόν, στην ατζέντα σας την ημερομηνία: Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2025, στις 20.00, με οδηγό την χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα. Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 πραγματοποιούνται σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, τηλ. 2310 017000).

Λίγα Λόγια για το Wine Club THESSALONIKI ’96

Το Wine Club THESSALONIKI ’96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων του Κρασιού στην Ελλάδα, διανύει την 29η χρονιά λειτουργίας του. Συνδυάζοντας την προσεκτική οργάνωση και συνέπεια μέσα στον χρόνο, τη σωστή οινική εκπαίδευση και ενημέρωση από επιστήμονες με τη φιλική ατμόσφαιρα, συνεχίζει να συγκεντρώνει τους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση της Βόρειας Ελλάδας, να διευρύνει τις οινικές τους γνώσεις, να ικανοποιεί τις αναζητήσεις τους.

Το rendez-vous είναι μηνιαίο (9 συναντήσεις ετησίως), με παρουσιάσεις και γευστικές δοκιμές κρασιών και αποσταγμάτων. Στις συναντήσεις:

  • θα απολαύσετε 2 ώρες ενημέρωσης και γευστικής δοκιμής
  • θα δοκιμάσετε κρασιά σε πολιτισμένη ατμόσφαιρα
  • θα γνωρίσετε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το κρασί
  • θα μάθετε πώς να δοκιμάζετε σωστά το κρασί, πώς να το αξιολογείτε και να το περιγράφετε.

Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, επικοινωνήστε στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.

Πληροφορίες: www.wineplus.gr

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Στην εκδήλωση συμμετείχαν 54 ελληνικά οινοποιεία, ενώ πέντε κρασιά βραβεύτηκαν για την ποιότητα τους από τον ιταλικό οδηγό «i Vini del cuore».

REPORTS

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ιταλικός οινικός κλάδος έχει γνωρίσει δύο σημαντικές εξελίξεις που ενδέχεται να καθορίσουν τη μελλοντική του πορεία. Η πρώτη αφορά τη...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οινοτουρισμού, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2025, η Οινοποιία Ψαρούλη φιλοξενεί μια ξεχωριστή ιδιωτική συνάντηση με τίτλο “The Messinia Terroir...

REPORTS

Στον πλήρη έλεγχο της Κυρ-Γιάννη περνά το Κτήμα Σιγάλα, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών από εταιρία συμφερόντων...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η οινοποιός Θεοδώρα Ρούβαλη τιμήθηκε με το ευρωπαϊκό βραβείο Iter Vitis, πιστοποιημένο από το Συμβούλιο της Ευρώπης, στην κατηγορία «Νέα Οινοποιός που επενδύει στη...

REPORTS

Στην πιο ανεπτυγμένη μορφή θεματικού τουρισμού, πίσω μόνο μετά το κλασσικό μαζικό μοντέλο «ήλιος και θάλασσα» που φέρνει στην Ελλάδα, κάθε χρόνο, δεκάδες εκατομμύρια...

REPORTS

Η ευρωπαϊκή οινοπαραγωγή βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, καθώς η μειωμένη ζήτηση και η υπερπαραγωγή κρασιού πιέζουν τον κλάδο σε πρωτοφανή επίπεδα. Στο Στρασβούργο, στο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα οινοποιεία των Δρόμων του Κρασιού της Ελλάδας συμμετέχουν στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Οινοτουρισμού την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, δίνοντας στους επισκέπτες τους την...