Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Αργυρό μετάλλιο για το Κτήμα Κατσαρού στο διαγωνισμό Chardonnay du Monde

Για περισσότερα από 20 χρόνια, ο διεθνής διαγωνισμός Chardonnay du Monde εκπαιδεύει στο Ινστιτούτο Paul Bocuse (Écully – Γαλλία) περισσότερους από 700 διεθνείς ειδικούς-κριτές σε θέματα γευστικής δοκιμής και αξιολόγησης της ποικιλίας Chardonnay.

Αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες από όλο τον κόσμο είναι η «ζωντανή γνώση του chardonnay».

Έτσι, το 2022 ήταν η χρονιά για το Chardonnay 2020 του κτήματος Κατσαρού να διακριθεί στο διαγωνισμό Chardonnay du monde λαμβάνοντας το αργυρό μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής διαγωνισμός, που διεξήχθη 9-11 Μαρτίου 2022 στην Βουργουνδία αξιολόγησε 546 κρασιά από 32 χώρες.

Κεντρική φωτογραφία: Γεωργία Καραμαλή

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Από την 1η Αυγούστου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλλουν μέγιστο δασμό 15% στα κρασιά και τα οινοπνευματώδη ποτά που εισάγονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

REPORTS

Σε απόσταση από τις πραγµατικές ανάγκες της αγοράς και τις προδιαγραφές που υπαγορεύει η διαχείριση ενός ευαίσθητου προϊόντος όπως είναι το κρασί, δείχνει να...

REPORTS

Τα πιο πολύτιμα εμπορικά σήματα μπύρας, ποτών, σαμπάνιας και κρασιού στον κόσμο σημείωσαν συνολική αύξηση της αξίας τους το 2025, σύμφωνα με νέα έκθεση...

REPORTS

Η Ελλάδα υποδέχεται και φέτος υψηλόβαθμα στελέχη του LCBO (Liquor Control Board of Ontario), του μεγαλύτερου εισαγωγικού οργανισμού ποτών παγκοσμίως και μονοπωλίου της επαρχίας...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Τον συστηματικό έλεγχο των βοτρύων για πιθανή παρουσία όψιμης προσβολής κρυπτοβλάβών ή άλλων λεπιδόπτερων συνιστά στους αμπελοκαλλιεργητές το τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της...

REPORTS

Από την 1η Σεπτεµβρίου έως τις 20 Σεπτεµβρίου 2025 θα ανοίξει η πλατφόρµα αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αµπελώνων που θα αφορούν το έτος...

REPORTS

Με απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποίησε ότι έκανε δεκτό το αίτημα για την τροποποίηση των προδιαγραφών του...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

«Κλειδί» για την προστασία των αμπελιών από την όξινη σήψη είναι η λήψη μέτρων για την αποφυγή πληγών στις ράγες των σταφυλιών, όπως επισημαίνει...