Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ένα εκρηκτικό blend από τον χαρισματικό αμπελώνα της ορεινής Αιγιάλειας

Μέσα από ξεχωριστή οινοποίηση της κάθε ποικιλίας, η Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay ζυμώνει σε βαρέλια αποκτώντας πλούσιο και λιπαρό χαρακτήρα. Το υψόμετρο των πανέμορφων αμπελώνων που αγγίζει τα 900 μέτρα, προικίζει το κρασί με δροσερή οξύτητα και εκφραστικό αρωματικό χαρακτήρα.

Cuvee III : Ένα απολαυστικό λευκό blend Μαλαγουζιάς, Ασύρτικου και Chardonnay από ορεινούς αμπελώνες των Καλαβρύτων που χαρίζει άφθονη cool climate δροσιά, νεύρο, στρογγυλάδα, εξαιρετική καθαρότητα και πιπεράτη τσαχπινιά.

Στο τραπέζι, το κρασί μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις πράσινες πλούσιες σαλάτες, ντολμαδάκια, κολοκυθόπιτα, φοντύ τυριού, τηγανιτό κοτόπουλο, λευκή αστακομακαρονάδα αλλά και με ριζότο λαχανικών και ζυμαρικά με λευκή σάλτσα.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, ξεχωριστή και διαχρονική επιλογή.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ένα νέο οινοποιείο πρόκειται να ανοίξει στην καρδιά του Αρχαιολογικού Πάρκου της Πομπηίας, με στόχο την αναβίωση της αρχαίας ρωμαϊκής αμπελουργίας.

REPORTS

Στις 16 Απριλίου 2025, περισσότερα από 20 βραβευμένα οινοποιεία θα συγκεντρωθούν στο Hotel Loi Suites στη Ρεκολέτα του Μπουένος Άιρες για να γιορτάσουν την...

REPORTS

Καθώς οι ευρωπαίοι οινοπαραγωγοί ανησυχούν για πιθανούς τριψήφιους δασμούς από την Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα, το ερώτημα πέρα από τον Ατλαντικό είναι αν αυτός...

REPORTS

Με ένα εντυπωσιακό περίπτερο 100 τ.μ., η Cavino Group, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής οίνου και αποσταγμάτων της χώρας, συμμετείχε δυναμικά στην Prowein παρουσιάζοντας τα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

«Για να κάνεις ένα πολύ μεγάλο κρασί, πρέπει να εντοπίσεις τον τόπο παραγωγής, τον κλώνο, και μαζί με όλα αυτά τους κατάλληλους τρόπους οινοποίησης...

REPORTS

Ο αμπελοοινικός κλάδος αντιμετωπίζει σημαντικές προκλήσεις λόγω της κλιματικής αλλαγής, η οποία απειλεί τις παραδοσιακές πρακτικές και τις γεωγραφικές ενδείξεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

REPORTS

Ένα ευρύ σχέδιο στήριξης για τον αμπελοοινικό τομέα της ΕΕ έχει προταθεί από την Κομισιόν για την αντιμετώπιση σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί,...

REPORTS

Η ανθεκτικότητα του αμπελοοινικού τομέα και η υιοθεσία νέων τεχνολογιών είναι το βασικό θέμα της επερχόμενης 23ης Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Οργανισμού Άμπελου και...