Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Premium εμπειρία γευσιγνωσίας μοσχάτου στο Μουσείο Οίνου της Σάμου

Στο Μουσείου Οίνου της Σάμου, που παντρεύει την αυθεντική οινική παράδοση με τη σύγχρονη μουσειακή άποψη, οι συμμετέχοντες στις premium γευσιγνωσίες, ταξιδεύουν μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματα των εκλεκτών κρασιών του Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ και συμμετέχουν σε μια πολύτιμη εμπειρία γνωριμίας με την ταυτότητα του μοσχάτου.

Φέτος, η μοναδική αυτή βιωματική δράση, περιλαμβάνει:

  • Πλήρη γευσιγνωστική δοκιμή 7 επιλεγμένων κρασιών από τη μεγάλη γκάμα του Συνεταιρισμού, συνοδευόμενη από ντόπια προϊόντα αγροτοδιατροφής.
  • Εισαγωγή στην τέχνη της οινογνωσίας από έμπειρους οινικούς γευσιγνώστες.
  • Ξενάγηση στο Μουσείο Οίνου με επεξηγήσεις θεματικές σχετικά με την ποικιλία, τη χειρωνακτική εργασία, το σαμιακό αμπελώνα, την ιστορική συνέχεια και την εξέλιξη της σαμιώτικης αμπελοοινικής παραγωγής.
  • Εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα κάθε ομάδας.
  • Ξενάγηση, οινογευστική δοκιμή και εισαγωγή στην οινογνωσία, στην Αγγλική γλώσσα

Για τους ξένους επισκέπτες, αυτή η εμπειρία αποτελεί κάτι περισσότερο από μια απλή δοκιμή κρασιών: Είναι μια πολιτισμική κατάδυση στον κόσμο των γλυκών Μοσχάτων, των ορεινών αμπελώνων και της συλλογικής, ακάματης προσπάθειας των παραγωγών της Σάμου.

Η premium οινογευστική δοκιμή είναι διαθέσιμη κατόπιν προκράτησης, για ομάδες άνω των 10 ατόμων.

Πληροφορίες & Κρατήσεις: 2273087510, εσωτ. 548

Μουσείο Οίνου Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ – Μαλαγάρι, Σάμος

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

REPORTS

H Hellenic Wine των αδελφών Τσανγκ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των Συνεταιριστικών μοσχάτων κρασιών στην Κορέα, παρουσίσε στη Διεθνή Έκθεση Οίνων και Αλκοολούχων Ποτών της Σεούλ...

REPORTS

Με έντονα αρώματα από Μοσχάτο Σάμου που συνταιριάζουν απολαυστικά με τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις του Αιγαίου ολοκληρώθηκε το 5ο Lesvos Food Fest, που πραγματοποιήθηκε...

REPORTS

Με φόντο την άγρια μεγαλοπρέπεια της Κρήτης και τις βαθιές ρίζες παράδοσης του μοσχάτου Σάμου, γεννιέται ένας συνδυασμός αυθεντικών γεύσεων που μιλούν στην καρδιά...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε απόσταση από τις πραγµατικές ανάγκες της αγοράς και τις προδιαγραφές που υπαγορεύει η διαχείριση ενός ευαίσθητου προϊόντος όπως είναι το κρασί, δείχνει να...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...