Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκλεπτυσμένη γαστρονομική βραδιά στις 13 Γενάρη με κρασιά του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα pastry chef Στέλιο Παρλιάρο.

Εκλεπτυσμένη γαστρονομική βραδιά στις 13 Γενάρη με κρασιά του Συνδέσμου Οινοποιών Κεφαλονιάς

Την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, ο Στέλιος Παρλιάρος, μαζί με τον chef Γιώργο Αντωνέλλο, θα υποδεχθούν το κοινό σε μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική βραδιά, δημιουργώντας γλυκές και αλμυρές προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες να αναδεικνύουν τα κρασιά των οινοποιείων του Συνδέσμου. Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο master sommelier Γιώργος Λούκας από τη Genius in Gastronomy, ο οποίος θα παρουσιάσει τα κρασιά και θα αναλύσει κάθε wine pairing.

Στη γευσιγνωσία συμμετέχουν οι ετικέτες των οινοποιείων:

Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Petrakopoulos Wines, Sarris Wines και Sclavos Wines.

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2026 στο SAY Hotel στην Κηφισιά, στις 19:00-21:00.

Για κρατήσεις στείλετε email στο kefaloniawines@gmail.com .

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το πρόγραμμα Natura Nostra λειτουργεί σαν ένας αργός παλμός ζωής μέσα στους ιστορικούς αμπελώνες της Καμπανίας, επαναφέροντας τη βιοποικιλότητα μέσα από φυτεύσεις και συλλογική...

REPORTS

Η Wine Paris 2026 θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 11 Φεβρουαρίου στη γαλλική πρωτεύουσα, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 6.000 εκθέτες από 60 χώρες,...

REPORTS

Μέχρι τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών με οινοποιήσιμες ποικιλίες στο αμπέλι έτους 2025, καθώς...

REPORTS

Μια εντυπωσιακή «λευκή γάντι» επιτυχία σημείωσε στο Χονγκ Κονγκ η πρώτη δημοπρασία με κρασιά απευθείας από το κελάρι του ιστορικού οίκου Edouard Delaunay. Η...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

REPORTS

Με βαθμολογίες από 16 (distinguished) έως 17,5 (superior) βαθμολογήθηκαν 11 κρασιά του Οινοποιείου Λυραράκη από την Master of Wine, Julia Harding, στη σελίδα jancisrobinson.com.

REPORTS

Τη δυνατότητα σε συλλέκτες, οινόφιλους και επαγγελματίες να αποκτήσουν ξεχωριστές ετικέτες, που δεν συναντά κανείς εύκολα στην πρωτογενή αγορά δίνει δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί...