Την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, ο Στέλιος Παρλιάρος, μαζί με τον chef Γιώργο Αντωνέλλο, θα υποδεχθούν το κοινό σε μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική βραδιά, δημιουργώντας γλυκές και αλμυρές προτάσεις ειδικά σχεδιασμένες να αναδεικνύουν τα κρασιά των οινοποιείων του Συνδέσμου. Τη βραδιά θα πλαισιώσει ο master sommelier Γιώργος Λούκας από τη Genius in Gastronomy, ο οποίος θα παρουσιάσει τα κρασιά και θα αναλύσει κάθε wine pairing.
Στη γευσιγνωσία συμμετέχουν οι ετικέτες των οινοποιείων:
Gentilini Winery, Κτήμα Χαριτάτου, Ορεάλιος Γη, Petrakopoulos Wines, Sarris Wines και Sclavos Wines.
Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2026 στο SAY Hotel στην Κηφισιά, στις 19:00-21:00.
Για κρατήσεις στείλετε email στο kefaloniawines@gmail.com .

























