Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποικιλίες της Αχαΐας σε οnline οινογνωσία με το Patras Wine Club

Το Σάββατο 20.03.2021, ώρα 20.00, θα πραγματοποιηθεί online οινογνωσία από το Patras Wine Club και τον σύμβουλο οινολόγο Τάσο Δροσιάδη, με τίτλο «4 up&coming ποικιλίες της Αχαΐας».

Στην οινογνωσία θα παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά της αμπελουργικής ζώνης της Αχαΐας, καθώς ταυτόχρονα θα γίνεται δοκιμή 4 ιδιαίτερων και σπάνιων, και μη ποικιλιών έκπληξη της Αχαΐας, 2 λευκές, 1 ροζέ και 1 ερυθρή, από μικρά ή\και νέα οινοποιεία της περιοχής. Τα κρασιά θα προέρχονται από 4 διαφορετικά οινοποιεία, δηλαδή από 4 διαφορετικές οινικές προσεγγίσεις.

Οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν το πακέτο οινογνωσίας που περιλαμβάνει τις 4 φιάλες κρασιού των 750ml, το σημειωματάριο οινογνωσίας και το σουπλα.

Κατά την διάρκεια της online εκδήλωσης το κοινό θα μπορεί να παρακολουθήσει την live παρουσίαση καθώς και να συμμετέχει σε αυτή μέσα από το κανάλι του Patras Wine Club στο Youtube.

Κόστος εισιτηρίου: 40€

Στην τιμή περιλαμβάνεται, το πακέτο οινογνωσίας, και η δωρεάν αποστολή του σε όλη την Ελλάδα.

Υποστηρικτής της οινογνωσίας είναι η εταιρεία εμπορίας πωμάτων CORK HELLAS – ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ

Η παρουσίαση της οινογνωσίας θα γίνει από την κάβα του εστιατορίου Tomo’s Open Kitchen Bar, στην Πάτρα.

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Κάθε γουλιά του Doux Basil Smash Cocktail είναι ένας ύμνος στις αισθήσεις. Ένα cocktail που δεν φτιάχτηκε απλώς για να δροσίζει - φτιάχτηκε για...

REPORTS

Άνοιγμα σε νέες αγορές πέραν των ΗΠΑ για κρασί και αγροτικά ήταν η σύσταση του Επιτρόπου Γεωργίας, Κρίστοφ Χάνσεν, στη διάρκεια ακρόασης του ενώπιον...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία κρασιού υφίσταται σημαντική μεταμόρφωση με την ταχεία ανάπτυξη του τμήματος των μη αλκοολούχων και χαμηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ (NOLO) κρασιών, σύμφωνα...

REPORTS

Ο προϋπολογισμός που διατίθεται στους αμπελοκαλλιεργητές της Τοσκάνης αυξήθηκε εκ νέου, φθάνοντας τα 30,48 εκατομμύρια ευρώ για το οικονομικό έτος 2024/2025.

Διαβάστε επίσης

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για 12η συνεχόμενη χρονιά, το Φεστιβάλ “Οινοξένεια”, ένας αγαπημένος και εδραιωμένος θεσμός για την περιοχή της Αιγιάλειας και της ευρύτερης περιοχής έως τα Καλάβρυτα,...

REPORTS

Η γαλλική παραγωγή κρασιού μειώθηκε το 2024 στο χαμηλότερο επίπεδο από τη δεκαετία του 1950, ενώ η κατανάλωση κρασιού στην κορυφαία οινοπαραγωγό χώρα έφτασε...

REPORTS

Η Κυδωνίτσα του Κτήματος Νικολάου παράγεται από σταφύλια που καλλιεργούνται στον ιδιόκτητο βιολογικό αµπελώνα των 140 στρεµµάτων του νεμεάτικου οινοποιείου µε τον αέρα που...

REPORTS

Διπλή διάκριση απέσπασαν τα κρασιά της Οινοποιίας Ψαρούλη στον 14ο διεθνή διαγωνισμό Balcan International Wine Competition, με την εταιρεία να συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις...