Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το ράντσο Grand County κερδίζει βραβείο του Wine Spectator για το 2023

Το C Lazy U Ranch στο Granby κέρδισε το βραβείο αριστείας του Wine Spectator για το 2023. Κάθε χρόνο, το Wine Spectator αναγνωρίζει τους καλύτερους προορισμούς για φαγητό για τα οινικά τους προγράμματα. Το περιοδικό, κορυφαία αρχή στο κρασί, βραβεύει επιχειρήσεις σε τρεις κατηγορίες Βραβείο Αριστείας, Καλύτερο Βραβείο Αριστείας και Νικητής του Μεγάλου Βραβείου.

Το C Lazy U κέρδισε το βραβείο για οκτώ συνεχόμενα χρόνια, χάρη στο προσωπικό που επιλέγει τα κρασιά από όλο τον κόσμο για να συνδυαστεί με το πρόγραμμα φαγητού εμπνευσμένο από τη φάρμα. Το ράντσο προσφέρει επίσης το δικό του Adega Wine Room, το οποίο προσφέρει ιδιωτικές γευσιγνωσίες κρασιού.

Παράλληλα, η κάβα του ράντσο, που αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Αριστείας Wine Spectator το 2022, « η κάβα μας περιέχει δυσεύρετα κρασιά και μια τεράστια συλλογή με περισσότερες από 400 ποικιλίες που προέρχονται από διάσημους, παγκόσμιας κλάσης αμπελώνες και μπουτίκ τοπικούς αμπελώνες», δήλωσε το C Lazy U.

 

Ο σομελιέ τους, ο Tony Collier, εξέλιξε την τέχνη του στην Αριζόνα και το Τέξας πριν φτάσει στο C Lazy U. Συνεργάζεται με το εστιατόριο του ράντσο για να δημιουργήσει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας τις γεύσεις του φαγητού με το μπουκάλι που τα συμπληρώνει καλύτερα.

«Φανταστείτε ένα φιλέτο 16 ουγγιών με κόκαλο από μόνο του. Νόστιμο. Φανταστείτε ένα μπουκάλι Left Bank Bordeaux του 2015 από μόνο του. Νόστιμο. Τώρα φανταστείτε τα μαζί. Απλά παράδεισος», είπε ο Collier, εξηγώντας πώς ο τέλειος συνδυασμός φαγητού και κρασιού μπορεί να μετατρέψει ένα γεύμα σε γευστική εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μία ομάδα Ουρουγουανών ερευνητών παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα μιας εκτενούς μελέτης που διερευνά τη δυνατότητα μείωσης ή μερικής αντικατάστασης του διοξειδίου του θείου (SO₂)...

REPORTS

Μελέτη που διεξήγαγε η Danielle Gallina, από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) στο Οκάναγκαν, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Jonathan Cinnamon στα οινοποιεία...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ιστορία δεν είναι μια ευθεία γραμμή. Είναι μια πορεία που χτίζεται με τον χρόνο, τις επιλογές και τη συνέπεια. Δεν επαναλαμβάνεται, αλλά εξελίσσεται....

REPORTS

Η αυστραλιανή οινοποιία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις σοβαρότερες δοκιμασίες της τελευταίας εικοσαετίας, καθώς η υπερπαραγωγή, η υποχώρηση της κατανάλωσης και οι χρόνιες...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

VIDEOS

Υπάρχουν συνεντεύξεις που απλώς καταγράφουν λόγια και άλλες που ξετυλίγουν μια ολόκληρη διαδρομή ζωής. Η συζήτηση με τον Χρήστο Ζαφειράκη ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη...

VIDEOS

Η κάμερα ανοίγει και το οινοποιείο δεν λειτουργεί απλώς ως χώρος, αλλά ως παρακαταθήκη. Ο Χρήστος Ζαφειράκης ανοίγει τις πόρτες του οινοποιείου του και...

REPORTS

Κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025, η νέα γιορταστική έκδοση The Top 50 του Wine Trails, με πλούσια θεματολογία και βάθος αναζήτησης για...