Πρόεδρος στην Κεντρική Επιτροπή Προστασίας Οινοπαραγωγής παραμένει η Ιωάννα Παππά, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με αναπληρώτρια την Ελένη Τσουράκη. Γραμματέας της Επιτροπής ορίζεται η Ελένη Λαρεντζάκη, ενώ στη θέση των μελών τοποθετούνται οι:
– Αλεξάνδρα Πετροπούλου, προϊσταμένη κατ’ αναπλήρωση του Τμήματος Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια τη Σοφία Φράγκου.
– Ελένη Λαρεντζάκη, υπάλληλος του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας ειδικότητας ΤΕ Γεωπονίας, με βαθμό Α ́, του Τμήματος Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αχιλλέα Θεοχάρη.
– Δημήτριος Τάσκος, εντεταλμένος ερευνητής στο Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου, Τμήμα Αμπέλου, του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Δούπη.
– Μαρία Μετάφα, εντεταλμένη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αγροτικών Προϊόντων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Παντελή Νατσκούλη.
– Στυλιανός Καραγιάννης, προϊστάμενος του Τμήματος Α ́-Αλκοόλης και Ποτών με Αλκοόλη, της Διεύθυνσης Αλκοόλης και Τροφίμων, της Γενικής Διεύθυνσης Γενικού Χημείου του Κράτους, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Στέφανο Χατζηγεωργίου.
– Ιωάννης Βογιατζής, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Θεόδωρο Γεωργόπουλο.
– Παρασκευάς Κορδοπάτης, Γενικός Διευθυντής του Κλαδικού Εθνικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελοοινικών Προϊόντων (K.E.O.Σ.Ο.Ε.), ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Χρήστο Μάρκου.
– Ιωάννης Κουτσούρος, εκπρόσωπος της Ένωσης Ελλήνων Οινοποιών, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Γεώργιο Κουτσοδήμο.
– Εισηγητής της Επιτροπής, χωρίς δικαίωμα ψήφου, ορίζεται ο Γεώργιος Μπουρίτης, υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, με βαθμό Α ́, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, του Τμήματος Αμπέλου, Οίνου και Αλκοολούχων Ποτών, της Διεύθυνσης Αξιοποίησης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, χωρίς αναπληρωτή/τρια.