Η ηµεροµηνία-ορόσηµο όµως για την οινοποιητική επιχείρηση της οικογένειας Παπαγιάννη είναι το 1990 όταν µεταφέρθηκε στις σηµερινές της εγκαταστάσεις στην Παλλήνη και εκσυγχρονίστηκε µε σύγχρονα µηχανήµατα και επιστηµονικό προσωπικό.
Σήµερα ο Βασίλης Παπαγιάννης και η κόρη του Μαριλένα Παπαγιάννη, σεβόµενοι την οινοποιητική παράδοση του τόπου, παράγουν κρασιά που εκφράζουν καθαρά τις ποικιλίες και τα αµπελοτόπια της Αττικής, αντλώντας µέσα από τον κάµπο των Μεσογείων ό,τι καλύτερο από σταφύλια της ποικιλίας Σαββατιανού. Μέτριο σώµα, µέτρια οξύτητα, κρεµώδης υφή και αρώµατα κίτρου, πράσινου µήλου, µοσχολέµονου, και γήινα και βοτανικά αρώµατα χαρακτηρίζουν τη µονοποικιλιακή ετικέτα Savatiano της επιχείρησης.
Για την οινοποίηση εφαρµόζεται επίπλευση ως µέθοδος διάυγασης, ζύµωση σε θερµοκρασιακά ελεγχόµενο περιβάλλον σε ανοξείδωτες δεξαµενές, επαφή µε φίνες οινολάσπες έως 4 µήνες και αποθήκευση σε ανοξείδωτες δεξαµενές. Σηµειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια το Οινοποιείο Παπαγιάννης οινοποιεί διάφορες ποικιλίες του ελληνικού και διεθνούς αµπελώνα, όπως, Μαλαγουζιά, Αγιωργίτικο και Merlot.