Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Το εμπόριο κρασιού πάει με «ποδήλατο» να μαζέψει κεφάλαια για εστιατόρια

Ένα σύνολο ποδηλατών από το εμπόριο κρασιού θα διανύσει 200 χιλιόμετρα σε δύο ημέρες την επόμενη εβδομάδα στη Βουργουνδία για να συγκεντρώσει χρήματα για τον τομέα της φιλοξενίας που έχει πληγεί από την πανδημία.

απόδοση Ζήσης Πανάγος

Σύμφωνα με το Bike to Care στη Βουργουνδία, η φιλανθρωπική εκδήλωση θα συμμετάσχει έως και εκατό αναβάτες στις 9-10 Μαΐου φέτος, συμπεριλαμβανομένων σεφ και σομελιέ, παραγωγών κρασιού και μερικών μελών του Τύπου.

Οι ποδηλάτες θα συγκεντρωθούν στο Beaune τη Δευτέρα το πρωί πριν κάνουν πετάλι περισσότερα από 200 χιλιόμετρα σε δύο συνεχόμενες ημέρες στους λόφους της Côtes de Beaune και της Côtes de Nuits.

Συμμετέχουν 12 ομάδες από μια σειρά χωρών, συμπεριλαμβανομένης της Δανίας και του Καναδά, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τρεις ομάδες από τις ΗΠΑ, με μία από αυτές με επικεφαλής τον Harlan Estate, ο οποίος είναι ο «τιμητικός καλεσμένος» στο πρόκληση.

Μεταξύ των αναβατών είναι μια ομάδα από τη Βουργουνδία, που περιλαμβάνει οκτώ οινοποιούς υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων των Guillaume d’Angerville, Pierre-Yves Colin, Thibault Gagey, Dominique Lafon, Benoit Riffault, Jacques Seysses, Charles Van Canneyt και Bertrand de Villaine.

Το Bike to Care en Bourgogne ελπίζει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 200.000 € για τον ταλαιπωρημένο τομέα της φιλοξενίας και τους παθιασμένους υπαλλήλους του και δεν έχει επιτύχει ακόμη τον στόχο συγκέντρωσης κεφαλαίων, αν και η πρωτοβουλία έχει συγκεντρώσει τα εντυπωσιακά €170.000 μέχρι στιγμής.

Οι διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες και τις δύο μέρες φαίνονται στα παρακάτω γραφήματα:

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η πρόσφατη ανησυχία για περιστατικά δηλητηρίασης από μεθανόλη σε αποστάγματα έχει προκαλέσει σημαντική πτώση στις πωλήσεις ποτών όπως η βότκα, το τζιν και το...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το «Deu-N-Hi-Do» vol.2, η γιορτή των φυσικών κρασιών έρχεται στην Αθήνα την Κυριακή 16 Νοεμβρίου. Μια σύγχρονη γιορτή που φέρνει κοντά οινοποιούς, γαστρονόμους και...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Καθώς ολοκληρώνεται ο τρύγος, η φροντίδα του αμπελώνα παραμένει κρίσιμη. Ο περονόσπορος, μία από τις πιο διαδεδομένες ασθένειες του αμπελιού, μπορεί να παραμείνει ενεργός...

REPORTS

Ο τρύγος 2025 του Οινοποιείο Λυραράκη ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Η χρονιά, που δοκίμασε την αντοχή τόσο της γης όσο και των ανθρώπων της, χαρακτηρίστηκε από...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Περίπου 100 χρόνια μετά της οινοποιητικής Καμπά στη Μαντινεία, το εγχείρημα αναγέννησης του αμπελώνα της Μαντινείας και ανασυγκρότησης της Οινοποιητικής Μπουτάρη από τον όμιλο...

VIDEOS

Η Μαλαγουζιά πρωταγωνιστεί στο νέο τεύχος του Wine Trails, που κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου στα περίπτερα. Μια ποικιλία που συνεχίζει να εμπνέει οινοποιούς και...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Έναν αέρα εξορθολογισμού και ανανέωσης με σεβασμό στην παράδοση και σύγχρονα εργαλεία απολαμβάνει το εγχείρημα αναγέννησης του αμπελώνα της Μαντινείας και ανασυγκρότησης της Οινοποιητικής...

REPORTS

Δέκα χρόνια μετά την θεμελίωση της ιδέας, η έκδοση θεσμός The Top50 του Wine Trails επιστρέφει πιο ώριμη και φιλόδοξη από ποτέ. Με ανανεωμένη...