Το βαρέλι Garrus 2023 χωρίζεται σε τέσσερα τέταρτα και θα είναι διαθέσιμο μέσω της νέας τεχνολογίας leaderboard της BlockBar. Μόλις το κρασί οδηγηθεί προς εμφιάλωση, κάθε ιδιοκτήτης του ενός τέταρτου βαρελιού, περίπου 150 λίτρα, θα επιλέξει το υγρό να εμφιαλωθεί είτε σε κανονικό μέγεθος, είτε σε Magnums, Jeroboams ή ακόμη και σε Methuselah έξι λίτρων.
Οι αγοραστές θα έχουν το δικαίωμα να μεταπωλήσουν το μερίδιό τους στο κρασί μέχρι τις 21 Ιουνίου στην αγορά του BlockBar, ενώ οι δυνητικοί ιδιοκτήτες θα πρέπει επίσης να υποβάλουν αιτήσεις εμφιάλωσης μέχρι την ημερομηνία αυτή.
Εάν οι ιδιοκτήτες επιλέξουν να στείλουν τις φιάλες τους στην αποθήκη της BlockBar, το NFT του ενός τετάρτου του βαρελιού τους θα μετατραπεί σε NFT που αντιπροσωπεύουν την κυριότητα των ζητούμενων μεγεθών και ποσοτήτων φιαλών, δήλωσε ο παραγωγός.
Και οι τέσσερις ιδιοκτήτες του βαρελιού θα λάβουν επίσης προσκλήσεις να φέρουν τρεις επιπλέον καλεσμένους για μια ημέρα με τον ιδρυτή του Château d’Esclans Sacha Lichine στην Προβηγκία κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου συγκομιδής.
Η εμπειρία αυτή περιλαμβάνει μια VIP ξενάγηση στο οινοποιείο και τους αμπελώνες καθώς και μια γευστική δοκιμή με τον οινοποιό. Το όνομα του κάθε ιδιοκτήτη θα είναι επίσης προσωποποιημένο στο βαρέλι μαζί με μια φωτογραφία του στην αίθουσα των βαρελιών.
Ο ιδρυτής του Château d’Esclans Sacha Lichine δήλωσε σχετικά: «Η καινοτομία της δημοπράτησης ενός βαρελιού από το καλύτερο ροζέ μας για πρώτη φορά στη BlockBar είναι πολύ συναρπαστική», πρόσθεσε.
Ο Jamie Ritchie της BlockBar δήλωσε ότι ο Sacha Lichine δημιούργησε «μια παγκόσμια επανάσταση στο ροζέ που έχει αντηχήσει σε όλο τον κόσμο». Κατά τον ίδιο, «ο Ριχίτσι είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς της αγοράς, ο οποίος έχει φέρει μιαπαγκόσμια επανάσταση στον χώρο του κρασιού: Στο Château d’Esclans, επαναπροσδιόρισε τον ορισμό του ροζέ παγκόσμιας κλάσης, από το Whispering Angel μέχρι το Garrus, το πιο πολυτελές και σοβαρό ροζέ που έχει παραχθεί ποτέ».
«Θα προσφερθεί στη BlockBar σε μια νέα δημοπρασία leaderboard, η οποία φέρνει έναν διασκεδαστικό και ενδιαφέροντα μηχανισμό τιμολόγησης στην πώληση, καθιστώντας την άλλη μια πρωτοτυπία στο είδος της».
Πηγή:thedrinkbusiness.com
