Οινοποιείο Ταραλά
ΝΑΟΥΣΑ 2013
Ερυθρός Ξηρός
VOL: 13,5%
Η συγκεκριµένη ετικέτα αποτελεί την καρδιά του οινοποιείου που βρίσκεται στην περιοχή Φυτεία Ηµαθίας. Παράγεται αποκλειστικά από σταφύλια βιολογικής γεωργίας από ιδιόκτητους αµπελώνες. Η οινοποίηση γίνεται σύµφωνα µε τις βασικές αρχές της κλασικής ερυθρής οινοποίησης και η σοδειά του 2013 παρέµεινε για 14 µήνες σε συνύπαρξη µε τη γαλλική δρυ συµβάλλοντας επιπλέον στη δύναµη και το βάθος του κρασιού. Τυπικό κι εκφραστικό κινείται σε παραδοσιακές γραµµές µε ώριµα κόκκινα φρούτα, διαθέτοντας ικανή δοµή που στηρίζεται στη νευρώδη φύση της ποικιλίας.
ΗΜΑΘΙΑ
Ξινόμαυρο