Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Παράταση με νέο ΦΕΚ στις θητείες των Διοικήσεων των συνεταιρισμών

Με το άρθρο 22 του ΦΕΚ 54/Α της 9ης Απριλίου 2021 (Ν. 4792/9.4.2021) χορηγείται παράταση της διενέργειας τακτικής Γενικής Συνέλευσης των συνεταιρισμών που έληγε στις 30-4-2021 (σ.σ. αφορά τις Γενικές Συνελεύσεις που αρχικά όφειλαν να διενεργηθούν στις 30-6-2020).

Με το ίδιο άρθρο, εκτός από την διενέργεια τακτικής Γενικής Συνέλευσης των συνεταιρισμών, παρατείνεται και η θητεία των τακτικών και αναπληρωματικών μελών των Διοικητικών και Εποπτικών συμβουλίων των αγροτικών συνεταιρισμών, αναγκαστικών συνεταιρισμών και ενώσεων αναγκαστικών συνεταιρισμών.

Όλο το ΦΕΚ παρατίθεται ΕΔΩ

 

Πηγή ΚΕΟΣΟΕ

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με το Fendt e100 Vario η Fendt παρουσίασε ένα ευέλικτο µικρών διαστάσεων ηλεκτρικό τρακτέρ ειδικά σχεδιασµένο για να δουλεύει άνετα, αθόρυβα, αλλά και «πράσινα»...

REPORTS

Οι ευρωπαϊκές εξαγωγές κρασιού προς τις Ηνωμένες Πολιτείες έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ το 2024, αλλά τα νούμερα κρύβουν μια πολύπλοκη και δύσκολη πραγματικότητα για...

REPORTS

Kαταρτίστηκε με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού ο Εθνικός Κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου (Vitis L.), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ...

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στο Μουσείου Οίνου της Σάμου, που παντρεύει την αυθεντική οινική παράδοση με τη σύγχρονη μουσειακή άποψη, οι συμμετέχοντες στις premium γευσιγνωσίες, ταξιδεύουν μέσα από...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...