Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιταλική βραδιά με γευσιγνωσία στο Κτήμα τ’Αποστόλη

Το Κτήμα τ’Αποστόλη την Παρασκευή 15/09 υποδέχεται το φθινόπωρο και το άνοιγμα των σχολείων, με ιταλικές μυρωδιές και γεύσεις, ιταλική μουσική & ατμόσφαιρα σε μια ημέρα αφιερωμένη στην αγαπημένη μας Ιταλία…

Ο σεφ του Vasilikos.Pizza Bar Restaurant, Στέλιος Στεφάνου, ετοίμασε για την ημέρα αυτή, ειδικό μενού ιταλικών πιάτων, όπως τα τορτελίνια με γέμιση τυριών, το ριζότο μανιταριών, την πίτσα με λάδι τρούφας και πολλά άλλα.

Το μενού που θα ταξιδέψει κάθε οινόφιλο στην πρωτεύουσα των φρέσκων ζυμαρικών & της αυθεντικής πίτσας, θα συνοδεύεται με φρουτοσαλάτα με πεπόνι & σταφύλια απευθείας από τους αμπελώνες του κτήματος, καθώς και 1 φιάλη κρασιού ανά 2 άτομα.

Σε 2 εβδομάδες η αυλή του οινοποιείου στους Αμπέλους Σερρών ανοίγει από τις 8 το απόγευμα έως αργά το βράδυ για την πιο γευστική ιταλική γιορτή!

Η τιμή για το δείπνο με την οινογευσία είναι στα 25 ευρώ /άτομο. Ωστόσο για την καλύτερη προετοιμασία της βραδιάς απαιτείται κράτηση τηλεφωνική.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το παγκόσμιο εμπόριο οίνου και γλεύκους παρέμεινε σχεδόν σταθερό το 2024, με μικρή αύξηση 0,8% σε όγκο, φθάνοντας τα 100,2 εκατομμύρια εκατόλιτρα, και μικρή...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

H Wine Plus ετοιμάζει τη 6th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, μία πραγματικά ‘μεγάλη’ γευστική δοκιμή αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί...

REPORTS

Aίτημα για άμεση οικονομική στήριξη των παραγωγών κορινθιακής σταφίδας και οινοποιήσιμων σταφυλιών στη Δυτική Ελλάδα, οι οποίοι επλήγησαν σοβαρά από τις επιπτώσεις της κλιματικής...

REPORTS

Καθώς η γεωργική ζήτηση συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της αύξησης του πληθυσμού και των κλιματικών πιέσεων, οι αγρότες και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής αναζητούν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με ιστορία πάνω από 145 χρόνια και διαρκή αφοσίωση στην ποιότητα, τα Οινοποιεία Μπουτάρη συνεχίζουν να αποδεικνύουν την αξία τους στην παγκόσμια οινική αγορά....

REPORTS

Σε μια ιδιαίτερα ατμοσφαιρική και προσεγμένη εκδήλωση στο Vintage Wine Bar & Bistrot Athens, στην καρδιά της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε μία μοναδική κάθετη γευστική δοκιμή...

REPORTS

Μετά το σοκ, ήρθε η ώρα να γίνει απολογισμός. Ο τομέας οίνου παγκόσμια υπολογίζει πόσο θα μπορούσε να του κοστίσει η επιβολή προσαυξήσεων στις...

REPORTS

Σε επαυξημένη προσοχή για ασθένειες-εχθρούς στο αμπέλι που ευνοούνται από τις καιρικές συνθήκες καλούν τους αμπελουργούς οι Γεωπονικές αρχές των ΔΑΟΚ. Σε προειδοποίηση της...