Σήµερα τα ηνία του Οινοποιείου έχει αναλάβει η επόµενη γενιά της οικογένειας µε αµπελουργό – οινοποιό τον Νίκο Πάντου, ο οποίος πραγµατοποίησε αναδιαρθρώσεις του αµπελώνα και νέες φυτεύσεις µε τις ποικιλίες να προσαρµόζονται στο κλίµα της περιοχής δίνοντας στα παραγόµενα κρασιά ταυτότητα του τόπου παραγωγής.
Οι ιδιόκτητοι αµπελώνες του Κτήµατος είναι χωρισµένοι σε έξι αµπελοτόπια, το κάθε ένα έχει το αντίστοιχο υποκείµενο, κλώνο και ποικιλία που του ταιριάζει. Τα εδάφη είναι µε κλίσεις που κυµαίνονται από 15-25%, φτωχά, αργιλοπηλώδη και άλλα αµµώδη, σχετικά ουδέτερα, µε πολύ καλή αποστράγγιση των υδάτων και προσφέρουν τις προϋποθέσεις για την παραγωγή κρασιών µε έντονο και σύνθετο άρωµα, καλή δοµή, ισορροπία και επιπλέον µε πλούσιο χρώµα για τα ερυθρά. Η πυκνότητα φύτευσης είναι 350 πρέµνα/στρέµµα και η απόδοση χαµηλή της τάξης των 400-700 κιλών/στρέµµα.
Οι αµπελώνες του Κτήµατος φιλοξενούν τις παρακάτω ποικιλίες: Sauvignon Blanc, Gewurztraminer και Chardonnay για τα λευκά (σε ποσοστό 80%), Cabernet Sauvignon, Merlot και Μοσχόµαυρο για τα ερυθρά (σε ποσοστό 20%.).
Ιδανικές συνθήκες για λευκές και ερυθρές ποικιλίες
Το ψυχρό κλίμα της περιοχής μαζί με το υψόμετρο που ξεκινάει από τα 720 έως 760 μέτρα είναι ιδανικό για λευκές και ερυθρές ποικιλίες . Ο κρύος χειμώνας με αρκετές βροχές και χιονοπτώσεις εξασφαλίζει στα αμπέλια την απαραίτητη υγρασία για να ανταπεξέλθουν στο σχετικά ξηρό καλοκαίρι. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου σημειώνονται οι απαραίτητες θερμοκρασιακές διακυμάνσεις μέρας (30οC) και νύχτας (12oC) που εξασφαλίζουν μια μακρά περίοδο ωρίμασης των σταφυλιών και τη διατήρηση των αρωμάτων. Σύμφωνα με τον Νίκο Πάντου, «στο Οινοποιείο μας παράγουμε κρασιά αποκλειστικά και μόνο από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος, που βρίσκονται στα 760 μέτρα υψόμετρο».