Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ελαφριά σε αλκοόλ και σε ιδιαίτερη συσκευασία κρασιά από τη «The Uncommon»

Τα The Uncommon’s English White and Rosé Wine Spritzers κυκλοφόρησαν σήμερα σε πολλαπλές συσκευασίες των 250mL .

Τα κονσερβοποιημένα spritzers κρασιού έχουν ABV 5,5% και περιέχουν μόλις 83 θερμίδες ανά κουτί, ενώ παρασκευάζονται από ένα μείγμα λευκών και ροζέ κρασιών «The Uncommon» με φυσαλίδες και φυσικά, βοτανικά εκχυλίσματα.

Η επωνυμία στοχεύει να στρέψει την αγορά σε μια εναλλακτική λύση δροσερών και εύκολων απολαύσεων για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το «The Uncommon» είναι μια βρετανική μάρκα κρασιού που ιδρύθηκε το 2018 από τους Henry Connell και Alex Thraves, οι οποίοι συνέλαβαν τη μάρκα αφού είδαν την άνοδο του κονσερβοποιημένου κρασιού στις ΗΠΑ και την αυξανόμενη δημοτικότητα του αγγλικού αφρώδους οίνου.

Ο Henry Connell, συνιδρυτής του The Uncommon, δήλωσε: «Από την έναρξη του The Uncommon το 2018, αναζητούμε τρόπους να ανοίξουμε νέους δρόμους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η νέα συνταγή spritzer έχει τελειοποιηθεί για να εξυπηρετήσει εκείνες τις περιπτώσεις όπου μπορεί να προτιμήσετε μια πιο ελαφριά επιλογή από ένα κρασί πλήρους ισχύος.

«Καταλήξαμε στο τέλειο μείγμα βοτανικών που εξυμνούν τον χαρακτήρα των υψηλής ποιότητας και αρωματικών κρασιών μας, αντί να τα καλύπτουν.»

«Και με την Αγγλία να θεωρείται πλέον ευρέως ως μία από τις πιο συναρπαστικές περιοχές αφρώδους κρασιού στον κόσμο, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε τοπικά και βιώσιμα φτιαγμένα spritzers.»

Νωρίτερα φέτος, το The Uncommon έγινε το πρώτο οινοποιείο στο Ηνωμένο Βασίλειο που πέτυχε την πιστοποίηση B Corp.

Το The Uncommon έχει πιστοποιηθεί από το B Lab, το μη κερδοσκοπικό κίνημα πίσω από το κίνημα B Corp, πληροί αυστηρά κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα που αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή του σε στόχους εκτός του κέρδους των μετόχων.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Οι μετοχές της Pernod Ricard σημείωσαν άνοδο στο Παρίσι, αφού ο όμιλος εξέφρασε αισιοδοξία για τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές ανάπτυξής του, παρά τις συνεχιζόμενες επιπλοκές...

REPORTS

Εξαιρετική ποιοτικά αναμένεται η φετινή παραγωγή μοσχάτου στη Σάμο, με τους αμπελώνες του νησιού να αποδεικνύονται ανθεκτικοί στις καιρικές συνθήκες και τις κλιματολογικές αλλαγές,...

REPORTS

Γονάτισε ακόμα και ιστορικούς αμπελώνες στη Σαντορίνη η ξηρασία των τελευταίων τριών ετών και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, με την Οινοποιία Γαβαλά να κάνει...

REPORTS

Με απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων γνωστοποίησε ότι έκανε δεκτό το αίτημα για την τροποποίηση των προδιαγραφών του...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από την Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου έως τις 20 του μήνα θα είναι ανοιχτή η πλατφόρµα αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων που θα αφορούν...

REPORTS

Ο οινοτουρισμός δεν είναι πια ένα niche χόμπι για μυημένους. Είναι ένας από τους πιο ζωντανούς τρόπους να γνωρίσεις έναν τόπο: από το χώμα...

REPORTS

Για πολλούς οινόφιλους, η συλλογή σπάνιων φιαλών ξεκινά περισσότερο ως προσωπικό πάθος, παρά ως μια συνειδητή οικονομική στρατηγική. Με το πέρασμα του χρόνου, όμως,...

REPORTS

Η φυλλοξήρα εντοπίστηκε για πρώτη φορά στα Κανάρια Νησιά, με κρούσματα να επιβεβαιώνονται σε δύο περιοχές της Τενερίφης, τρομοκρατώντας τους οινοποιούς της περιοχής που...