Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Ελαφριά σε αλκοόλ και σε ιδιαίτερη συσκευασία κρασιά από τη «The Uncommon»

Τα The Uncommon’s English White and Rosé Wine Spritzers κυκλοφόρησαν σήμερα σε πολλαπλές συσκευασίες των 250mL .

Τα κονσερβοποιημένα spritzers κρασιού έχουν ABV 5,5% και περιέχουν μόλις 83 θερμίδες ανά κουτί, ενώ παρασκευάζονται από ένα μείγμα λευκών και ροζέ κρασιών «The Uncommon» με φυσαλίδες και φυσικά, βοτανικά εκχυλίσματα.

Η επωνυμία στοχεύει να στρέψει την αγορά σε μια εναλλακτική λύση δροσερών και εύκολων απολαύσεων για τους καλοκαιρινούς μήνες. Το «The Uncommon» είναι μια βρετανική μάρκα κρασιού που ιδρύθηκε το 2018 από τους Henry Connell και Alex Thraves, οι οποίοι συνέλαβαν τη μάρκα αφού είδαν την άνοδο του κονσερβοποιημένου κρασιού στις ΗΠΑ και την αυξανόμενη δημοτικότητα του αγγλικού αφρώδους οίνου.

Ο Henry Connell, συνιδρυτής του The Uncommon, δήλωσε: «Από την έναρξη του The Uncommon το 2018, αναζητούμε τρόπους να ανοίξουμε νέους δρόμους χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Η νέα συνταγή spritzer έχει τελειοποιηθεί για να εξυπηρετήσει εκείνες τις περιπτώσεις όπου μπορεί να προτιμήσετε μια πιο ελαφριά επιλογή από ένα κρασί πλήρους ισχύος.

«Καταλήξαμε στο τέλειο μείγμα βοτανικών που εξυμνούν τον χαρακτήρα των υψηλής ποιότητας και αρωματικών κρασιών μας, αντί να τα καλύπτουν.»

«Και με την Αγγλία να θεωρείται πλέον ευρέως ως μία από τις πιο συναρπαστικές περιοχές αφρώδους κρασιού στον κόσμο, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να απολαύσετε τοπικά και βιώσιμα φτιαγμένα spritzers.»

Νωρίτερα φέτος, το The Uncommon έγινε το πρώτο οινοποιείο στο Ηνωμένο Βασίλειο που πέτυχε την πιστοποίηση B Corp.

Το The Uncommon έχει πιστοποιηθεί από το B Lab, το μη κερδοσκοπικό κίνημα πίσω από το κίνημα B Corp, πληροί αυστηρά κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα που αντιπροσωπεύουν τη δέσμευσή του σε στόχους εκτός του κέρδους των μετόχων.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Σικελία επιστρέφει δυναμικά στον οινικό χάρτη, κουβαλώντας μαζί της όχι μόνο αριθμούς, αλλά και μια ανανεωμένη αυτοπεποίθηση. Η φετινή παραγωγή κρασιού άγγιξε τα...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία οίνου εισήλθε το 2025 σε μια περίοδο βαθιών μετασχηματισμών, που επηρεάζουν την κατανάλωση, την παραγωγή και το διεθνές εμπόριο. Σύμφωνα με...

REPORTS

Μες στην αυγή μιας νέας εποχής για την οινική εκπαίδευση, η Ιταλία ξαναφέρνει στο προσκήνιο έναν θεσμό που διατρέχει σαν βαθιά γραμμή το παγκόσμιο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα pastry chef Στέλιο Παρλιάρο.

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Ασθένεια του ξύλου που συχνά παρερµηνεύεται ως προσβολή από ίσκα αποτελεί η ευτυπίωση, η οποία προκαλείται από τη δράση του ασκοµύκητα Eutypa lata.