Το εστιατόριο γέμισε από οινόφιλους οι οποίοι γνώρισαν λίγο καλύτερα τα κρασιά της Κεφαλονιάς. Έπειτα, από τα καλωσορίσματα του chef, το πρώτο πιάτο με λαβράκι tartare έφτασε σε συνοδεία του Typaldo 2021, του Μοσχάτου του Κτήματος Χαριτάτου, η βιολογική Ρομπόλα Truth 2018 της Ορεάλιο Γη συνόδευσε εξαίσια την σούπα καλαμποκιού με αστακό, οι ταλιατέλες απο καλαμάρι pesto ήταν πλάι στη Ρομπόλα R 2015 του Οινοποιείου Gentilini, το V for Vostilidi 2021 του Οινοποιείου Σαρρή συνόδευσε την μπουγιαμπέσα με τερίνα ψαριού και αυγά αχινού. Οι Μαυροδάφνες Monabeles 2021 του Οινοποιείου Σκλάβου και το Mavro 2018 του Οινοποιείου Πετρακόπουλου συνόδευσαν τον κόκορα παστιτσάδα και το μενού έκλεισε με το γλυκό Μοσχάτο 2019 του Πετρακόπουλου.
