Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στην ρετσίνα του Αττικού αμπελώνα

Μετά την επιτυχημένη προβολή 20 ετικετών Ρετσίνας από την Αττική – από 12 οινοποιεία-μέλη της Ένωσης και το Συνεταιρισμό Κορωπίου – σε ειδικό, αφιερωμένο στη Ρετσίνα περίπτερο, στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης FoodExpo-Oenotelia, το πλάνο επόμενων ενεργειών προβολής για τη Ρετσίνα, περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις σε επιλεγμένα winebars και εστιατόρια, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες στις σελίδες της Ένωσης στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook: www.facebook.com/atticavineyards

Instagram: www.instagram.com/attica_vineyards

Δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της ρετσίνας, να βιώσουν τη νέα εποχή του  μοναδικού αυτού, παραδοσιακού προϊόντος, και σε όσους είναι διστακτικοί, να ανακαλύψουν το νέο της πρόσωπο.

RetsinAthens λοιπόν… ή με άλλα λόγια: Αναζητήστε τη Ρετσίνα στην Αθήνα!

Οι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας που θα φιλοξενήσουν μία επιλογή ετικετών από το πιο τραγουδισμένο κρασί της Αθήνας, τη Ρετσίνα είναι:

Retro Gastro – Funky Taverna (αρχική δράση: 01 & 02/06)

Agape, Caravin Wine & Wanderlust, Cinque Wine & Deli,    Drunky Goat,

Kiki De Grèce, Koperti Wine Bar, Lost Roots, Reveller’s Row Restaurant

Στόρι Άθενς, Troianou Wines, Vintage Wine Bar & Bistro, Wine Barrique

Wine With Eleni, Σαρδελάκι Με Θέα, Botrini ‘s Restaurant,

Μεζεκλίκια Της Λαχαναγοράς: (τελική δράση: 22/06/2024)

Τα οινοποιεία-μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Α. που συμμετέχουν στις δράσεις προβολής της Ρετσίνας για το μήνα Ιούνιο είναι:

Αμπελώνες Μάρκου, Κελλάρι Παπαχρήστου, Μικροοινοποιία Μυλωνά, Οινοποιείο Άωτον, Οινοποιείο Γκίκα, Οινοποιείο Λιέπουρη,

Οινοποιείο Νικολάου, Οινοποιείο Νικολού, Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, Οινοποιείο Παπαγιάννη, Οινοποιείο Τσούρη, Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Greek Wine Cellars, ΑΟΣ Κορωπίου

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μία ομάδα Ουρουγουανών ερευνητών παρουσίασε πρόσφατα τα αποτελέσματα μιας εκτενούς μελέτης που διερευνά τη δυνατότητα μείωσης ή μερικής αντικατάστασης του διοξειδίου του θείου (SO₂)...

REPORTS

Μελέτη που διεξήγαγε η Danielle Gallina, από το Πανεπιστήμιο της Βρετανικής Κολομβίας (UBC) στο Οκάναγκαν, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Jonathan Cinnamon στα οινοποιεία...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η ιστορία δεν είναι μια ευθεία γραμμή. Είναι μια πορεία που χτίζεται με τον χρόνο, τις επιλογές και τη συνέπεια. Δεν επαναλαμβάνεται, αλλά εξελίσσεται....

REPORTS

Η αυστραλιανή οινοποιία βρίσκεται αντιμέτωπη με μία από τις σοβαρότερες δοκιμασίες της τελευταίας εικοσαετίας, καθώς η υπερπαραγωγή, η υποχώρηση της κατανάλωσης και οι χρόνιες...

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

VIDEOS

Υπάρχουν συνεντεύξεις που απλώς καταγράφουν λόγια και άλλες που ξετυλίγουν μια ολόκληρη διαδρομή ζωής. Η συζήτηση με τον Χρήστο Ζαφειράκη ανήκει ξεκάθαρα στη δεύτερη...

VIDEOS

Η κάμερα ανοίγει και το οινοποιείο δεν λειτουργεί απλώς ως χώρος, αλλά ως παρακαταθήκη. Ο Χρήστος Ζαφειράκης ανοίγει τις πόρτες του οινοποιείου του και...

REPORTS

Κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2025, η νέα γιορταστική έκδοση The Top 50 του Wine Trails, με πλούσια θεματολογία και βάθος αναζήτησης για...