Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Ιούνιος είναι αφιερωμένος στην ρετσίνα του Αττικού αμπελώνα

Μετά την επιτυχημένη προβολή 20 ετικετών Ρετσίνας από την Αττική – από 12 οινοποιεία-μέλη της Ένωσης και το Συνεταιρισμό Κορωπίου – σε ειδικό, αφιερωμένο στη Ρετσίνα περίπτερο, στη φετινή διοργάνωση της έκθεσης FoodExpo-Oenotelia, το πλάνο επόμενων ενεργειών προβολής για τη Ρετσίνα, περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις σε επιλεγμένα winebars και εστιατόρια, κατά τη διάρκεια του Ιουνίου.

Μείνετε συντονισμένοι για λεπτομέρειες στις σελίδες της Ένωσης στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook: www.facebook.com/atticavineyards

Instagram: www.instagram.com/attica_vineyards

Δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις της ρετσίνας, να βιώσουν τη νέα εποχή του  μοναδικού αυτού, παραδοσιακού προϊόντος, και σε όσους είναι διστακτικοί, να ανακαλύψουν το νέο της πρόσωπο.

RetsinAthens λοιπόν… ή με άλλα λόγια: Αναζητήστε τη Ρετσίνα στην Αθήνα!

Οι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας που θα φιλοξενήσουν μία επιλογή ετικετών από το πιο τραγουδισμένο κρασί της Αθήνας, τη Ρετσίνα είναι:

Retro Gastro – Funky Taverna (αρχική δράση: 01 & 02/06)

Agape, Caravin Wine & Wanderlust, Cinque Wine & Deli,    Drunky Goat,

Kiki De Grèce, Koperti Wine Bar, Lost Roots, Reveller’s Row Restaurant

Στόρι Άθενς, Troianou Wines, Vintage Wine Bar & Bistro, Wine Barrique

Wine With Eleni, Σαρδελάκι Με Θέα, Botrini ‘s Restaurant,

Μεζεκλίκια Της Λαχαναγοράς: (τελική δράση: 22/06/2024)

Τα οινοποιεία-μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Α. που συμμετέχουν στις δράσεις προβολής της Ρετσίνας για το μήνα Ιούνιο είναι:

Αμπελώνες Μάρκου, Κελλάρι Παπαχρήστου, Μικροοινοποιία Μυλωνά, Οινοποιείο Άωτον, Οινοποιείο Γκίκα, Οινοποιείο Λιέπουρη,

Οινοποιείο Νικολάου, Οινοποιείο Νικολού, Οινοποιείο Παπαγιαννάκου, Οινοποιείο Παπαγιάννη, Οινοποιείο Τσούρη, Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Greek Wine Cellars, ΑΟΣ Κορωπίου

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην ΚΕΟΣΟΕ το χρονοδιάγραμμα των επόμενων διαδικασιώνπου αφορούν το Μέτρο 23 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη ρευστότητας στους γεωργούς που έχουν πληγεί...

REPORTS

Το Οινοποιείο Μπαραφάκα συμμετέχει και φέτος στις εκδηλώσεις των Μεγάλων Ημερών Νεμέας, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2025, ανοίγοντας τις πόρτες...