Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έρχεται στις 23-24 Νοεμβρίου το 4o Wine & Art Festival

Το «4th ATHENS WINE AND ART FESTIVAL» θα διεξαχθεί στις 23&24 Nοεμβρίου σε ένα μοναδικό χώρο 1.500 τ.μ., όπου κρασί και τέχνη θα συνυπάρξουν αρμονικά, όπως άλλωστε τους αρμόζει.

Στον εκθεσιακό χώρο του κτιρίου Ολυμπιάς, Αθηνάς 57, δίπλα στο μετρό Μοναστηράκι, μικρού και μεσαίου μεγέθους οινοποιεία θα παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους, παράλληλα με σημαντικές δράσεις τέχνης.

Γιατί το κρασί είναι τέχνη, δημιουργία και έκφραση, και έτσι πρέπει να παρουσιάζεται.

Συνοδευόμενοι από μια έκθεση με επιλεγμένα έργα, dj sets, εικαστικά δρώμενα, το 4th Wine & Art Festival προσφέρει ένα festival που εγγυάται να ξυπνήσει κάθε αίσθηση του κοινού.

Το Wine & Art Festival πραγματοποιείται
σε δυο μέρη:

Σάββατο:

11:00-20:00 για το κοινό

14:00-16:00 Προτεινόμενη ώρα τους επαγγελματίες

Κυριακή:

11:00-20:00 για το κοινό

14:00-16:00 Προτεινόμενη ώρα τους επαγγελματίες

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Ενημέρωσης της ΕΘΕΑΣ για την “Υπεύθυνη Κατανάλωση Οίνου και το Καθεστώς Ένωσης των Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΓΕ)”, με διακριτικό...