Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το τρίτο Wine and Art Festival επιβεβαιώνει το πάντρεμα της τέχνης με το κρασί

Το «3rd ATHENS WINE AND ART FESTIVAL» θα διεξαχθεί στις 21 & 22 Οκτωβρίου σε ένα μοναδικό χώρο 2.500 τ.μ., όπου κρασί και τέχνη θα συνυπάρξουν αρμονικά, όπως άλλωστε τους αρμόζει.

Στον εκθεσιακό χώρο ΝΙΚΟΣ ΚΕΣΣΑΝΛΗΣ της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), Πειραιώς 256, δίπλα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, πραγματοποιείται στις 21 και 22 Οκτωβρίου το 3rd Athens and Wine Art Festival, με μικρού και μεσαίου μεγέθους οινοποιεία θα παρουσιάσουν τα δημιουργήματά τους, παράλληλα με σημαντικές δράσεις τέχνης.

Στο φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με οινοποιούς κι αμπελουργούς, να ανακαλύψει τα αγαπημένα στυλ κρασιού και να μάθει τις προτιμήσεις του γύρω από το κρασί. Οι οινόφιλοι θα δοκιμάσουν επίσης εκατοντάδες σπάνια και ασυνήθιστα κρασιά από περισσότερες από δέκα οινοπαραγωγικές περιοχές της χώρας.

Συνοδευόμενοι από μια έκθεση με επιλεγμένα έργα από την συλλογή της ΑΣΚΤ, dj sets, εικαστικά δρώμενα, δημιουργική ενασχόληση των παιδιών και εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι ένα φεστιβάλ που εγγυάται, ότι θα ξυπνήσει τις αισθήσεις…

Το Wine & Art Festival πραγματοποιείται
σε τέσσερα μέρη:

Σάββατο

11.00-13.00 για τους επαγγελματίες

13.00-20.00 για το κοινό

Κυριακή

11.00-13.00 για τους επαγγελματίες

13.00-20.00 για το κοινό

Σχετικά Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η οινική Κρήτη ταξιδεύει και φέτος στην Αθήνα την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου με 11 γηγενείς ποικιλίες, 7 ζώνες ΠΟΠ, 6 ζώνες ΠΓΕ και 27...

REPORTS

Στην καρδιά της Σάμου, τα ορεινά πατρογονικά αμπελοτόπια με το μικρόρωγο μοσχάτο σταφύλι προσλαμβάνουν γεύση και αρώματα από τον άνεμο, τη βροχή, τη φύση,...

REPORTS

Στους αμπελώνες του Κώστα Βρυνιώτη που βρίσκονται στους πρόποδες ορεινών όγκων της Βόρειας Εύβοιας κοντά στην ‘πολυστάφυλο΄ Ιστιαία ο τρύγος φέτος ξεκίνησε τρεις εβδομάδες...

REPORTS

Η σαμπάνια Armand de Brignac αποκάλυψε την πρώτη της κυκλοφορία, ένα magnum Blanc de Noirs από το 2015, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή...

Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στην αρχέγονη ύπαιθρο της Αττικής, εδώ και τέσσερις γενιές η οικογένεια Παναγιώτου ασχολείται με το αμπέλι και το κρασί, δημιουργώντας με πολλή ενέργεια και...

REPORTS

Η Σαντορίνη αποτελεί έναν παγκόσμιο τουριστικό προορισμό και, αναμφίβολα, σημαντικότατη συμβολή στη διεθνή της αναγνώριση διαδραματίζει ο γαστρονομικός και οινικός της πλούτος.

REPORTS

Αναρωτιέται ο μέσος καταναλωτής τι μπορεί να κάνει ένα κρασί, που πρώτη ύλη του είναι το σταφύλι, να μην είναι «vegan». Κι όμως... Δεν...

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα οινοποιείο απόλυτα λειτουργικό και επισκέψιμο, που έχει επιλέξει το δρόμο της μεθοδικής και σκληρής δουλειάς είναι το είναι το Κτήμα Νικολάου στη Νεμέα,...