Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Με δύο χρυσά βραβεία το Ούζο Πλωμαρίου στο Sans Francisco

Δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις έλαβε το Ούζο Πλωμαρίου σε δυο διαγωνισμούς διεθνούς κύρους.

Στον φετινό διαγωνισμό Mediterranean Taste Competition το αγαπημένο Ελληνικό απόσταγμα Πλωμάρι έλαβε Χρυσό βραβείο και ξεχώρισε για μια ακόμα φορά μαζί με σημαντικά brands από ολόκληρο τον κόσμο. Το  εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου που είναι βασισμένο σε μια μοναδική, μυστική συνταγή, με κριτήριο την ποιότητα και την αγάπη των καταναλωτών  έλαβε διάκριση στον συγκεκριμένο διαγωνισμό αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά οτι είναι ένα brand που ξεχωρίζει.

Χρυσό βραβείο πήρε και στον διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων και ποτών στο Sans Francisco Competition 2023. Ο διεθνής διαγωνισμός του San Francisco θεωρείται από τους σημαντικότερους  και παλαιότερους διαγωνισμούς  ποτών και αποσταγμάτων,  έχει χιλιάδες συμμετοχές παγκοσμίως ενώ την κριτική του επιτροπή στελεχώνουν έμπειροι και απαιτητικοί επαγγελματίες.

Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθεί τον  ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες,  κατάφερε να ξεχωρίσει και να στεφτεί νικητής και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα περήφανα στο εξωτερικό.

Λίγα λόγια για το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου:

Η ιστορία του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου ξεκινά το 1894 με την περίφημη συνταγή του ιδρυτή του. Η εταιρία, είναι 100% ελληνική και παράγει το εκλεκτό Ούζο Πλωμαρίου χρησιμοποιώντας την ίδια, μυστική συνταγή με έμφαση στους εξαιρετικούς καρπούς και βότανα και τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο απόσταξης σε μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου σφραγίζεται στη γνωστή παραδοσιακή συσκευασία με το χαρακτηριστικό φελλό και προσφέρει μια πολύτιμη ισορροπία γεύσης που επιτυγχάνουν τα πιο εκλεκτά ποτά με ονομασία προέλευσης. Σήμερα το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την εξαγωγική δραστηριότητα να επεκτείνεται διαρκώς, κάνοντας αισθητή την παρουσία του σε αλυσίδες τροφίμων και ποτών, σημεία λιανικής πώλησης και εστιατόρια, σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Πιστή στο ετήσιο ραντεβού της, η Central Wine Fair έρχεται τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2024, από τις 12:00 έως τις 21:00, στο ξενοδοχείο Athenaeum...

REPORTS

Με αφορμή το Διεθνές Έτος Αμπέλου και Οίνου που τιμά τα 100 χρόνια δράσης του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου, και στο πλαίσιο του...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου θα φιλοξενήσει την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη για την διάλεξη «Ποιος είμαι; Γιατί γράφω; Πώς γράφω;».

REPORTS

Οι Αμερικανοί εισαγωγείς κρασιού, οι σομελιέ και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων προετοιμάζονται για την πιθανή επιστροφή των δασμών στο κρασί μετά τις προεδρικές εκλογές στις...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν την Τρίτη 12 Νοεμβρίου το «ύστατο χαίρε» στον Γιάννη Μπουτάρη, που πέθανε σε ηλικία 82 χρόνων το βράδυ...

REPORTS

Εξεπλάγησαν ευχάριστα οι 15 Γερμανοί σομελιέ και επαγγελματίες του οίνου από την δυναμικότητα και την ποικιλομορφία των terroir της Πελοποννήσου, καθώς μέσα από τις...

REPORTS

Γιατί ευνοούνται οι αμπελουργικές ζώνες Αμυνταίου και Μαντινείας, έναντι της Σαντορίνης; Υπερέχουν οι γηγενείς ποικιλίες, σε σχέση με τις ξενικές; Πώς επηρεάζει η πρωίμιση...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο με θέμα « Η άμπελος και ο οίνος στις Ελληνογαλλικές σχέσεις: 2600 έτη αμοιβαίων επιδράσεων» υπό...