Το C Lazy U κέρδισε το βραβείο για οκτώ συνεχόμενα χρόνια, χάρη στο προσωπικό που επιλέγει τα κρασιά από όλο τον κόσμο για να συνδυαστεί με το πρόγραμμα φαγητού εμπνευσμένο από τη φάρμα. Το ράντσο προσφέρει επίσης το δικό του Adega Wine Room, το οποίο προσφέρει ιδιωτικές γευσιγνωσίες κρασιού.
Παράλληλα, η κάβα του ράντσο, που αναγνωρίστηκε με το Βραβείο Αριστείας Wine Spectator το 2022, « η κάβα μας περιέχει δυσεύρετα κρασιά και μια τεράστια συλλογή με περισσότερες από 400 ποικιλίες που προέρχονται από διάσημους, παγκόσμιας κλάσης αμπελώνες και μπουτίκ τοπικούς αμπελώνες», δήλωσε το C Lazy U.
Ο σομελιέ τους, ο Tony Collier, εξέλιξε την τέχνη του στην Αριζόνα και το Τέξας πριν φτάσει στο C Lazy U. Συνεργάζεται με το εστιατόριο του ράντσο για να δημιουργήσει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία, συνδυάζοντας τις γεύσεις του φαγητού με το μπουκάλι που τα συμπληρώνει καλύτερα.
«Φανταστείτε ένα φιλέτο 16 ουγγιών με κόκαλο από μόνο του. Νόστιμο. Φανταστείτε ένα μπουκάλι Left Bank Bordeaux του 2015 από μόνο του. Νόστιμο. Τώρα φανταστείτε τα μαζί. Απλά παράδεισος», είπε ο Collier, εξηγώντας πώς ο τέλειος συνδυασμός φαγητού και κρασιού μπορεί να μετατρέψει ένα γεύμα σε γευστική εμπειρία.