Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Λεμεσό της Κύπρου κάνει την επόμενη στάση το Peloponnese Wine Festival

Η ανάδειξη του πελοποννησιακού αμπελώνα και του
σπουδαίου οίνου του θα γίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου,
στην Κύπρο

Περισσότερα από 25 οινοποιεία που εδρεύουν στην Πελοπόννησο θα
παρευρεθούν στηn αίθουσα Ceronia Hall του Carob Mill Restaurants με τις
πόρτες ανοιχτές στο επαγγελματικό, αλλά και στο ερασιτεχνικό κοινό. Μικροί
και μεγάλοι παραγωγοί θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους στην
καθιερωμένη ετήσια έκθεση. Η ποικιλία κρασιών από γηγενείς και διεθνείς
ποικιλίες που παράγονται στον μεγαλύτερο αμπελώνα της Ελλάδας
προέρχεται από όλες τις σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές της
Πελοποννήσου, συνδέοντας τη Νεμέα με τη Μαντινεία και τη Πάτρα όπως και
την Μονεμβασιά με την Καλαμάτα και την Ηλία. Πάνω από 200 διαφορετικά
κρασιά θα είναι διαθέσιμα για γευστική δοκιμή και οι άνθρωποι πίσω από τις
ετικέτες για να συζητήσετε μαζί τους.

Για μία ακόμα φορά οι επισκέπτες του Peloponnese Wine Festival θα έχουν τη
δυνατότητα να κρατήσουν online σημειώσεις των κρασιών που δοκιμάζουν
μέσα από την πλατφόρμα my.wine.gr στην οποία θα είναι περασμένοι
ηλεκτρονικά όλοι οι παραγωγοί και τα κρασιά της εκδήλωσης. Οι
παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν εύκολα τις
σημειώσεις τους, να βαθμολογούν και να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους
κρασιά.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο σε επαγγελματίες όσο και οινόφιλους
Δύο χρονικές περίοδοι: 11:00 – 15:00 & 16:30 – 20:30
ο Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες της σε δύο χρονικές
περιόδους. Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 11:00 – 15:00 και η
δεύτερη ανάμεσα στις 16:30 – 20:30.

Κλείστε το εισιτήριο σας https://www.viva.gr/tickets/festival/peloponnese-wine-festivalcyprus-2022

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...

REPORTS

Kαταρτίστηκε με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού ο Εθνικός Κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου (Vitis L.), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ...

REPORTS

Πήγε, είδε, δοκίμασε και θα μείνει. Ο Αρτέμης Καραμολέγκος προχωρά στην εξαγορά ενός από τα τρία οινοποιεία του Παναγιώτη Δημόπουλου στο Ξινό Νερό της...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ο φετινός τρύγος του μοσχάτου στη Σάμο ξεκινά την Πέμπτη 31 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως το Σεπτέμβρη και η παραγωγή, παρά τις κλιματικές...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...

REPORTS

Kαταρτίστηκε με απόφαση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Ανδριανού ο Εθνικός Κατάλογος ποικιλιών, υποκειμένων και κλώνων αμπέλου (Vitis L.), ο οποίος τέθηκε σε ισχύ...

REPORTS

Πήγε, είδε, δοκίμασε και θα μείνει. Ο Αρτέμης Καραμολέγκος προχωρά στην εξαγορά ενός από τα τρία οινοποιεία του Παναγιώτη Δημόπουλου στο Ξινό Νερό της...