Ρομπόλα, Μαυροδάφνη, Μοσχάτο, Βοστιλίδι και άλλες ποικιλίες της Κεφαλονιάς ήταν οι πρωταγωνιστές στο Event κρασιού του νησιού και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να τις δοκιμάσουν, να γευτούν τις νέες ετικέτες των οινοποιείων καθώς και να γνωρίσουν από κοντά τους οινοποιούς.
Ανάμεσα σε αυτούς που επισκέφτηκαν το event ήταν πολλοί Κεφαλλονίτες ετεροδημότες που ήρθαν για τις Πασχαλινές τους Διακοπές στο νησί , Γάλλοι τουρίστες που ήρθαν στο νησί μας με την πρώτη απευθείας πτήση από το Παρίσι το Σάββατο , που δοκιμάσαν τα Κεφαλλονιτικα Κρασιά δείχνοντας ενθουσιασμένοι με τη ποιότητα την ισορροπία , την υφή και την επίγευση τους.
Στους λάτρεις των Κεφαλονίτικων κρασιών ο βουλευτής του Νομού Παναγής Καππάτος , ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σταύρος Σπαθής , ο πρόεδρος των ξενοδόχων Γεράσιμος Τιμοθεάτος, ο πρόεδρος του ΔΣ Αργοστολίου Νίκος Βαλλιανάτος .
Στους καλεσμένους και ο καθηγητής του Πανεπιστήμιου Πειραιώς Νίκος Φαραντούρης ο οποίος είναι και αυτός οινοποιός με δική του μικρή ετικέτα.