Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Νέο κατάστημα Cellier από τη GENKA1877 στο Navarino Waterfront Agora

Το 7o κατάστημα Cellier άνοιξε η GENKA1877, η ιστορική, οικογενειακή, Ελληνική εμπορική εταιρία, που δραστηριοποιείται από το 1877.

To ολοκαίνουριο κατάστημα Cellier βρίσκεται στο νέο εμπορικό κέντρο Navarino Waterfront Agora στη Μεσσηνία, διαθέτει την πιο ενημερωμένη συλλογή Ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων με τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των γηγενών ποικιλιών από την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου καθώς και από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, ενώ διατηρεί σπάνια συλλογή διεθνών ετικετών κρασιού, ποτών και fine wines με ετικέτες από όλο τον κόσμο!

Στο Cellier Navarino Waterfront Agora,  θα ξεκινήσει κύκλος γευσιγνωσιών όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν ετικέτες του ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα.

Όπως δήλωσε ο κ. Βλαχογεωργακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος GENKA1877, «Το Cellier Navarino Waterfront Agora, το 7ο κατάστημά μας, είναι το πρώτο Cellier εκτός Αττικής που άνοιξε στα πλαίσια της υλοποίησης της τριετούς στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας. Η δημιουργία του για εμένα δεν έχει μόνο στρατηγικό ενδιαφέρον, αλλά και συμβολικό καθώς βρίσκεται στον τόπο που μεγάλωσα, στη Μεσσηνία».

Λίγα λόγια για τα Cellier

Οι κάβες Cellier ιδρυθήκαν το 1938 από τη GENKA1877, η GENKA1877 αποτελεί έναν από τους κορυφαίους εισαγωγείς κρασιών, αποσταγμάτων και delicatessen στην Ελλάδα αφού αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα τα πιο ισχυρά brands, των καλύτερων παραγωγών παγκοσμίως.

Με το κύρος και με την αξιοπιστία της GENKA1877, τα Cellier αποτελούν συνώνυμο της ποιότητας της εκλεκτικότητας, των gourmet προτάσεων, του κρασιού, των αποσταγμάτων και των delicatessen. Σήμερα, με επτά καταστήματα και με το e-shop cellier.gr,  αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης κρασιών αποσταγμάτων και delicatessen στην Ελλάδα. Παράλληλα, δραστηριοποιούνται στη δημιουργία πρωτότυπων συνθέσεων δώρων υψηλής ποιότητας, προσφέρουν υπηρεσίες τροφοδοσίας σκαφών αναψυχής, οργανώνουν κάθε χρόνο την πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, Cellier Wine Fair, ενώ ίδρυσαν το πρώτο wine club στην Ελλάδα, το Cellier Wine Club.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Με πρωτεργάτη το ούζο, σε πολλές premium αλλά και καινοτόµες εκδοχές, που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, αλλά και το τσίπουρο,...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...

REPORTS

Πήγε, είδε, δοκίμασε και θα μείνει. Ο Αρτέμης Καραμολέγκος προχωρά στην εξαγορά ενός από τα τρία οινοποιεία του Παναγιώτη Δημόπουλου στο Ξινό Νερό της...

REPORTS

Σε συμφωνία για τους δασμούς στα ευρωπαϊκά προϊόντα συμπεριλαμβανομένων των αυτοκινήτων προχώρησαν την Κυριακή 28 Ιουλίου ο Ντόναλντ Τραμπ και η επικεφαλής της Κομισιόν...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Με πρωτεργάτη το ούζο, σε πολλές premium αλλά και καινοτόµες εκδοχές, που κινεί τις ελληνικές εξαγωγές από τον προηγούµενο αιώνα, αλλά και το τσίπουρο,...

REPORTS

Ως αμπελουργός, ο μυθικός βασιλιάς «Αγκαίος» της Σάμου θα εκτιμούσε αναμφίβολα αυτό το αρωματικό και ελαφρύ στο στόμα κόκκινο κρασί από τη νησιωτική ποικιλία...

REPORTS

Η έκθεση «European Wine Market Report 2024» παρουσίασε το 2024 ως µια χρονιά µε άνευ προηγουµένου δυσκολίες για τον ευρωπαϊκό αµπελοοινικό τοµέα, λόγω µιας...

REPORTS

Tρίτης γενιάς αµπελουργός αλλά και πτυχιούχος σχολής Αµπελουργίας-Οινολογίας, ο Γιώργος Σιµογιάννης καλλιεργεί 50 στρέµµατα αµπελώνων µε Ξινόµαυρο, Σταυρωτό και Κρασάτο και στις τρεις αµπελουργικές...