Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέο Wine Bar επιτρέπει στους πελάτες να εξυπηρετούνται από μηχάνημα αυτόματης πώλησης

Ένα νέο wine bar άνοιξε στο Κάρντιφ της Ουαλίας, επιτρέποντας στους θαμώνες να σερβίρουν τον εαυτό τους από ένα μηχάνημα αυτόματης πώλησης 24 διαφορετικών κρασιών.

Το Glass of Bandol, που σερβίρει τυρί με ποικιλία κρασιών από όλο τον κόσμο, ανήκει στην ομάδα συζύγων Sajan και Eva Glass.

Το όνομα του νέου μπαρ, Glass of Bandol, συνδυάζει το επώνυμο του ζευγαριού με μια οινοπαραγωγική περιοχή στη νότια Γαλλία, στην οποία το ζευγάρι ερωτεύτηκε πριν από μερικά χρόνια, ενώ ήταν σε ταξίδι εκεί.

Το ξεχωριστό χαρακτηριστικό του μπαρ, είναι μια σειρά από μηχανήματα αυτόματης πώλησης, που έχουν σχεδιαστεί για να διανέμουν 24 διαφορετικά κρασιά σε διαφορετικά μεγέθη, από 50 ml έως 175 ml. Αποθηκεύουν τα κρασιά στη σωστή θερμοκρασία, αποτρέποντας την οξείδωση και διατηρώντας τα κρασιά φρέσκα.

«Πολλά από τα κρασιά θα προέρχονται από παραγωγούς που είναι εκτός δρόμου και ορισμένα είναι είτε βιολογικά, βιοδυναμικά, φυσικά ή φιλικά προς τους vegan», δήλωσε ο Sajan, σύμφωνα με την Wales Online.

Οι πελάτες θα μπορούν να σερβίρουν οι ίδιοι κρασιά από διαφορετικές χώρες και σημεία τιμών χρησιμοποιώντας μια προπληρωμένη κάρτα που μπορεί να συμπληρωθεί στο μπαρ. Στην επιλογή θα περιλαμβάνονται κρασιά από λιγότερο γνωστές περιοχές, όπως ο Λίβανος και η Γεωργία.

Ο ιδιοκτήτης Sajan Glass ελπίζει επίσης ότι η νέα εγκατάσταση θα ενθαρρύνει τους πότες κρασιού να δοκιμάσουν περισσότερες γουλιές premium.

«Όταν πηγαίνετε σε ένα φανταχτερό wine bar και εστιατόριο, οι άνθρωποι δεν έχουν την τάση να αγοράζουν ένα ακριβό μπουκάλι κρασί. συνήθως επιλέγουν το δεύτερο φθηνότερο από το μενού ή το φθηνότερο κρασί σε ποτήρι. Εάν έχετε ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο κοστίζει £ 100, οι άνθρωποι μπορεί να μην έχουν ποτέ την ευκαιρία να το δοκιμάσουν και να δουν τι είναι η φασαρία. Με το μηχάνημα, οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν μια μικρή γεύση που τους είναι πιο προσιτή», είπε ο Sajan στο Wales Online.

 

Πηγή: thedrinksbusiness.com

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Γαλλία και η Ιταλία συνεργάζονται για την προώθηση των ροζέ κρασιών που αξίζουν την ηλικία, με στόχο να τα τοποθετήσουν δίπλα στα μεγάλα...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από το 1999, ο διαγωνισμός “Thessaloniki Wine & Spirits Trophy” αποτελεί θεσμό στην ανάδειξη του επώνυμου ελληνικού οίνου και αποστάγματος, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στη...

REPORTS

To Great Greek Wines (GGW), επιστρέφει και θα λάβει χώρα από τις 1 έως τις 4 Μαΐου 2025, στο ολοκαίνουργιο Ace Hotel & Swim...

REPORTS

Η αμπελουργία το 2025 θα υποστεί βαθιές αλλαγές ειδικά στον τρόπο με τον οποίο καλλιεργούνται τα αμπέλια, το πως διαχειρίζονται οι πόροι και πως...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Αποκαλυπτική της ταχύτητας με την οποία βρίσκει τα πατήματά του, το μέχρι πρότινος παραμελημένο, τσίπουρο, ήταν έκθεση «Ελληνικό Απόσταγμα» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή...

REPORTS

Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου σχεδιάζεται να κάνουν το «ντεμπούτο» τους στην αγορά τα πρώτα κρασιά του Κτήματος ΑΛΦΑ, που παράγονται στο νέο βαρυτικό...

REPORTS

Τις πολυάριθμες γηγενείς ποικιλίες του πλέον ποικιλόμορφου Πελοποννησιακού αμπελώνα αλλά και όλα τα καινούρια που συμβαίνουν και αποδεικνύουν την προσαρμοστικότητα του στις προκλήσεις της...

REPORTS

Σε μία κίνηση υψίστης σημασίας για τα κρασιά της Σάμου, αλλά και για το ελληνικό κρασί γενικότερα, ο πρόεδρος του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου...