Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Για την Boutari το ταξίδι της οινοποιίας ξεκίνησε από τη Νάουσα

Το ταξίδι της νέας εποχής των οινοποιείων BOUTARI συνεχίζεται και μαζί του συνεχίζεται να γράφεται η ιστορία από εκεί που ξεκίνησε πριν 144 χρόνια, στην περιοχή της Νάουσας. Το πρώτο Οινοποιείο της BOUTARI, ιδρύθηκε στη Νάουσα σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Μακεδονίας. Η Μακεδονία αποτελεί μια σημαντική πατρίδα για το οινοποιείο BOUTARI καθώς θεωρείται η αφετηρία στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού.

Με στόχο να τιμήσουν την γενέτειρα της εταιρείας, τα οινοποιεία BOUTARI, πραγματοποιήσαν μία εντυπωσιακή εκδήλωση την Τετάρτη στις 13 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο The Bostons για φίλους και συνεργάτες της οινοποιίας από την ευρύτερη περιοχή. Η τοποθεσία καθόλου τυχαία δεν ήταν, καθώς το συγκεκριμένο κτίριο είναι ένα κτίριο ορόσημο για την ιστορία της πόλης, η παλιά δόξα της βιομηχανίας Νάουσας που ανακαινίστηκε έντεχνα και συνδυάζει αρμονικά την ιστορία με τη μοντέρνα “industrial” αρχιτεκτονική.

Οι σπουδαίες ιστορίες δε τελειώνουν ποτέ και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν συνοδεία εξαιρετικών εδεσμάτων, τα αρώματα της μεγάλης ποικιλίας κρασιών που διαθέτει η BOUTARI. Μια πραγματική γιορτή για το κρασί από μια ιστορική ελληνική οινοποιία.

Με σεβασμό στην ιστορικότητα ενός ονόματος συνώνυμου με το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, διατηρώντας και αναβαθμίζοντας την υψηλή του θέση, το όραμα της BOUTARI είναι να διατηρήσει την κληρονομιά του ονόματος και συνεχίσει να δημιουργεί υψηλή τέχνη στο κρασί. Στόχος μας παραμένει οι καταναλωτές μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να απολαμβάνουν τα κρασιά BOUTARI σε κάθε καθημερινή, εορταστική και ιδιαίτερη στιγμή

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Νάουσας.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2025, από τις 16:00 έως τις 22:00, το Makedonia Palace φιλοξενεί τη Wines of Peloponnese – Thessaloniki Edition: μια μεγάλη...

REPORTS

Τη σκυτάλη από τη Dina Opici λαμβάνει ο Cutter Smith, επικεφαλής της Eder Bros., με προτεραιότητα την ευελιξία και τη στήριξη των μελών.

REPORTS

Ευκαιρία εξοικείωσης με ελληνικές ποικιλίες και στυλ κρασιών παρείχε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οινογνωσίας «Foundation Certificate» του Greek Wine Acardemy που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8...

REPORTS

Με διακριτή και στρατηγική παρουσία, τα Οινοποιεία Μπουτάρη σφράγισαν με την υπογραφή τους το επίσημο Gala Dinner του κορυφαίου συνεδρίου του Economist, το οποίο...

Διαβάστε επίσης

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Έντονη αύξηση του πληθυσµού του εντόµου κρυπτοβλάβες (Cryptoblabes gnidiella) σε αµπελώνες της Περιφερειακής Ενότητας ∆ράµας καταγράφεται αυτό το διάστηµα στο εγκατεστηµένο δίκτυο παγίδων, ενώ...

REPORTS

Η συγκομιδή στην Καλιφόρνια του 2025 ανακοινώθηκε στο ύψος της περσινής: οι αρχές παρουσιάζουν μια προσωρινή εκτίμηση 3 εκατομμυρίων τόνων οινοποιήσιμων σταφυλιών, σε σύγκριση...

REPORTS

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ενημερωτικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, στο Βουκουρέστι και στο Μόναχο, στο πλαίσιο του προγράμματος της ΕΘΕΑΣ «Wine & Wisdom», που έχει...

REPORTS

Η στροφή των καταναλωτών προς την υγεία, τη βιωσιμότητα και τη διαφάνεια αλλάζει γρήγορα και τον κόσμο του κρασιού. Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, η...