Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Thèse pairing, συνδυασμοί που θα μαγέψουν αυτό το καλοκαίρι

Για όσους αναζητούν το τέλειο pairing κρασιού και φαγητού, προτείνουμε μερικούς από τους πιο νόστιμους συνδυασμούς γι’ αυτό το καλοκαίρι. Η σειρά Thèse Limited Edition από το Κτήμα Μιχαλάκη είναι η απόλυτη επιλογή για κάθε περίσταση!

Από το gourmet εστιατόριο μέχρι τη βεράντα με φίλους, το Thèse 01 Βιδιανό & Μοσχάτο Σπίνας θα μεγιστοποιήσει την απόλαυση. Η λιπαρότητα του στόματος το κάνει ιδανικό ταίρι δίπλα σε ψάρια όπως το λαβράκι ή την τσιπούρα, μαριναρισμένα με εσπεριδοειδή, πυρηνόκαρπα ή τροπικά φρούτα. Εναλλακτικά θα ήταν ωραίο ταίριασμα με ένα πλατό τυριών από φρέσκα τυριά για μία καλοκαιρινή βραδιά με φίλους στη βεράντα!

Από τη θάλασσα μέχρι έναν ορεινό προορισμό το Thèse 10 Ασύρτικο, Βιδιανό & Sauvignon Blanc συνδυάζεται μαγικά με τις επιλογές σας. Οι παραδοσιακοί μεζέδες όπως τα ντολμαδάκια με γιαούρτι καθώς και οι αγκινάρες φρικασέ συνοδεύονται άψογα από το Thèse 10 και μία καλή παρέα!

Από το ιταλικό εστιατόριο μέχρι και το θερινό κινηματογράφο το Ροζέ Thèse 11 από τις ποικιλίες Κοτσιφάλι, Syrah & Grenache Noir θα απογειώσει τη στιγμή! Στο ιταλικό εστιατόριο μπορείτε να επιλέξετε από μία πράσινη σαλάτα με φράουλες και φρέσκο κατσικίσιο τυρί μέχρι ωμά ψάρια όπως σεβίτσε τόνου ή σολομού, καθώς και με μια κλασσική Ναπολιτάνα. Στο θερινό σινεμά μπορείτε να το απολαύσετε ακόμα και μόνο του.

Από το τραπέζι στο χωριό μέχρι ένα ρομαντικό δείπνο στην πόλη, το Thèse 12 Sauvignon Blanc θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα, θα σας μαγνητίσει και θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο! Συνδυάζεται με πολλά διαφορετικά πιάτα, από την παραδοσιακή χορτόπιτα και κολοκυθοκεφτέδες του χωριού έως τα λευκόσαρκα ωμά ψάρια μαριναρισμένα σε χυμούς εσπεριδοειδών και φιλέτα ψαριού σοταρισμένα με πουρέ αρακά και ψητό πράσο στο ρομαντικό δείπνο της πόλης.

Η επιλογή σας γι’ αυτό το καλοκαίρι! Thèse pairing.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το Ελληνικό Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή με χαρές, χορούς, γέλια και φαγοπότι. Τα φαγητά που απλώνονται στο τραπέζι της Λαμπρής ποικίλουν από περιοχή...

REPORTS

Σημαντική μείωση στις εισαγωγές κρασιού κατέγραψε η Ελβετία το 2024, σύμφωνα με στοιχεία της S&P Global (IHS). Η χώρα εισήγαγε κρασί συνολικής αξίας 1,177...

REPORTS

Ο ισπανικός αμπελοοινικός τομέας διέσχισε μια χρονιά μεγάλων αντιθέσεων το 2024, η οποία χαρακτηρίστηκε από μειωμένους όγκους, ανθεκτικές αξίες εξαγωγών, αυξανόμενη εξάρτηση από τις...

REPORTS

Η χρήση καλλιεργειών κάλυψης στους αμπελώνες αποτελεί ολοένα και πιο διαδεδομένη πρακτική στο πλαίσιο της βιώσιμης γεωργίας. Αυτές οι καλλιέργειες, που εγκαθίστανται ανάμεσα στις...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 28 Απριλίου αναµένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραµµα αναδιάρθρωσης Αµπελώνων της περιόδου 2025-2026, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 6587/Β’/2024)...

REPORTS

Στη Βουργουνδία, μια από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς...

REPORTS

Ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνδέσμου για τρίτη διαδοχική φορά, ενώ ο Απόστολος Καλμπούρης αποτελεί το νέο Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου...

REPORTS

Σε μόλις 226 εκατ. εκατόλιτρα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή οίνου για το 2024 (-5% έναντι 2023), νούμερο το οποίο αντιστοιχεί στην χαμηλότερη τιμή της...