«Τα µεγάλα κρασιά βγαίνουνε στο αµπέλι» τονίζει ο ίδιος, έχοντας πειστεί ότι αυτή η φράση συµπυκνώνει την αντίληψη της Οινοποιίας του για τα κρασιά της. «Μεγάλα κρασιά, µε το νεύρο και το δυναµισµό του τοπίου γύρω µας» συµπληρώνει ο 40χρονος αµπελουργός, ο οποίος µόλις πριν από δέκα χρόνια έκανε το αποφασιστικό βήµα προς την οινοποίηση, όταν µε 8.000 φιάλες το 2014 βγήκε στην αγορά προτείνοντας ένα κρυστάλλινο Ασύρτικο από τον γέρικο αµπελώνα της οικογένειας.
Αμπελουργικές και οινοποιητικές προσκλήσεις περιλαμβάνει η φιλοσοφία του Κωστανίνου Ψαρούλη.
Όπως εξηγεί ο ίδιος, κάθε ρώγα από τα αµπέλια που εφοδιάζουν το οινοποιείο του µε πρώτη ύλη για τα δυναµικά κρασιά του, έχουν περάσει από το µικροσκόπιό του. Συνολικά η Οινοποιία διαχειρίζεται 175 στρέµµατα, ακολουθώντας το µοτίβο των χαµηλών στρεµµατικών επιδόσεων και των φιλικών προς το περιβάλλον παρεµβάσεων. Όπως ο ίδιος σηµειώνει, το κοινό έχει να περιµένει ακόµα πολλά από αυτό το δυναµικά ανερχόµενο οινοποιείο, αφού στους στόχους για τα επόµενα χρόνια περιλαµβάνεται η διαµόρφωση υπόγειου κελαριού, που θα είναι επισκέψιµο και εξοπλισµένο για γευστικές δοκιµές, όσο στο µεταξύ ο Κωνσταντίνος Ψαρούλης θα πειραµατίζεται µε νέες ποικιλίες και αµπελουργικές και οινοποιητικές προκλήσεις.