Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο απόγειο της έκφρασης τους οι τρεις Μάγισσες της Νεμέας

Ανακαλύψτε ένα κρασί που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον μοναδικό χαρακτήρα της Νεμέας. Οι «Τρεις Μάγισσες», ένα εκλεπτυσμένο ροζέ από Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο και Syrah, συνδυάζουν αρμονικά τα αρώματα κόκκινων φρούτων και λευκών λουλουδιών, προσφέροντας μια ισορροπημένη και γενναιόδωρη γευστική εμπειρία, με χαρακτηριστική φρεσκάδα και διακριτική γλυκύτητα, που κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Λαµπερό ροζ µε ιώδεις ανταύγειες. Φίνο αλλά και γενναιόδωρο κρασί από το Οινοποιείο Μπαραφάκα, µε δελεαστικά αρώµατα κόκκινων φρούτων, φράουλα και κράνα, που δένουν αρµονικά µε νότες λευκών ανθέων. Ισορροπηµένη οξύτητα και δυναµική παρουσία φυσαλίδων. Τα παραπάνω στοιχεία λειτουργούν συνδυαστικά, προσφέροντας ένα γενναιόδωρο και κρεµώδες στόµα µε αρµονική γλυκύτητα και φρουτώδη αρωµατική επίγευση.

Η οινοποίηση της κάθε ποικιλίας, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο και Syrah, λαµβάνει χώρα ξεχωριστά σε ανοξείδωτες δεξαµενές και σε συνθήκες ελεγχόµενης θερµοκρασίας 16-17οC. Οι ζυµώσεις διακόπτονται µε ψύξη του ζυµούµενου γλεύκους, αφήνοντας υπολειπόµενα σάκχαρα στον οίνο. Αµέσως µετά πραγµατοποιείται το χαρµάνι της ετικέτας «Τρεις Μάγισσες» και ακολουθούν οι διεργασίες για την προετοιµασία εµφιάλωσης.

Ταιριάζει ιδανικά µε πράσινες σαλάτες µε γλυκιές sauce, γλυκόξινα πιάτα ασιατικής κουζίνας, σαγανάκι τυριών, ποικιλίες τυριών και φρουτοσαλάτες. Σερβίρεται στους 8οC.

Τρεις Μάγισσες. Η πρώτη γενναιόδωρη, η δεύτερη πληθωρική και η τρίτη σπινθηροβόλα, εµπλέκονται σε ένα χορό αρωµάτων από κόκκινα φρούτα, δροσερών λουλουδιών και γλυκών αισθήσεων. Σας προσκαλούν να τις απολαύσετε.

Οι οινόφιλοι µπορούν να  δοκιµάσουν τις ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ καθώς και τις άλλες ετικέτες σε µία οργανωµένη γευσιγνωσία στο Οινοποιείο καθηµερινά 9:00 π.µ. µε 17:00 µ.µ.

Τρεις Μάγισσες 2024

Οινοποιείο:
Οινοποιείο Μπαραφάκα
Περιοχή: Νεµέα

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Είκοσι χρόνια πριν, η συζήτηση για την παγκοσμιοποίηση και το terroir στον κόσμο του κρασιού βρισκόταν στο επίκεντρο των οικονομικών και πολιτισμικών αντιπαραθέσεων. Το...

REPORTS

Ένα νέο κεφάλαιο για τον αμπελοοινικό τομέα ανοίγει με τη δημιουργία του «House of Clauss», στην Αχαΐα. Πρόκειται για μια νέα ομπρέλα που ενώνει...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το THESSALONIKI WINE SELFIE έρχεται δυναμικά και φέτος με δύο απογεύματα, στην Αποθήκη Γ΄ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Εκεί θα βρίσκονται μερικά από τα καλύτερα...

REPORTS

Το WSPC συνεχίζει δυναμικά την επιτυχημένη συνεργασία του με το Ινστιτούτο Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ), στηρίζοντας την δια βίου εκπαίδευση προς όφελος του...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Ένα ισχυρό πλήγμα για τον ισπανικό αμπελώνα: η σοδειά του 2025 δεν θα φτάσει τους αναμενόμενους όγκους. Η ξηρασία, οι καύσωνες και ο περονόσπορος...

REPORTS

Οι ηγέτες της ευρωπαϊκής γεωργίας και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις ετοιμάζονται για έναν μακρύ και σκληρό αγώνα μετά την έκπληξη που προκάλεσε η πρόταση της...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου, το Κτήμα Scalarea γιορτάζει το τέλος του φετινού τρύγου, στο Σκαλάνι Ηρακλείου. Με φόντο τον κρητικό αμπελώνα και υπόσχεση μια...

REPORTS

Οι κατασκευαστές βαρελιών στη Γαλλία βιώνουν μια απότομη ύφεση, με τις πωλήσεις να μειώνονται κατά 15% τον τελευταίο χρόνο.