Connect with us

Αναζήτηση

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο απόγειο της έκφρασης τους οι τρεις Μάγισσες της Νεμέας

Ανακαλύψτε ένα κρασί που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τον μοναδικό χαρακτήρα της Νεμέας. Οι «Τρεις Μάγισσες», ένα εκλεπτυσμένο ροζέ από Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο και Syrah, συνδυάζουν αρμονικά τα αρώματα κόκκινων φρούτων και λευκών λουλουδιών, προσφέροντας μια ισορροπημένη και γενναιόδωρη γευστική εμπειρία, με χαρακτηριστική φρεσκάδα και διακριτική γλυκύτητα, που κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Λαµπερό ροζ µε ιώδεις ανταύγειες. Φίνο αλλά και γενναιόδωρο κρασί από το Οινοποιείο Μπαραφάκα, µε δελεαστικά αρώµατα κόκκινων φρούτων, φράουλα και κράνα, που δένουν αρµονικά µε νότες λευκών ανθέων. Ισορροπηµένη οξύτητα και δυναµική παρουσία φυσαλίδων. Τα παραπάνω στοιχεία λειτουργούν συνδυαστικά, προσφέροντας ένα γενναιόδωρο και κρεµώδες στόµα µε αρµονική γλυκύτητα και φρουτώδη αρωµατική επίγευση.

Η οινοποίηση της κάθε ποικιλίας, Αγιωργίτικο, Μοσχοφίλερο και Syrah, λαµβάνει χώρα ξεχωριστά σε ανοξείδωτες δεξαµενές και σε συνθήκες ελεγχόµενης θερµοκρασίας 16-17οC. Οι ζυµώσεις διακόπτονται µε ψύξη του ζυµούµενου γλεύκους, αφήνοντας υπολειπόµενα σάκχαρα στον οίνο. Αµέσως µετά πραγµατοποιείται το χαρµάνι της ετικέτας «Τρεις Μάγισσες» και ακολουθούν οι διεργασίες για την προετοιµασία εµφιάλωσης.

Ταιριάζει ιδανικά µε πράσινες σαλάτες µε γλυκιές sauce, γλυκόξινα πιάτα ασιατικής κουζίνας, σαγανάκι τυριών, ποικιλίες τυριών και φρουτοσαλάτες. Σερβίρεται στους 8οC.

Τρεις Μάγισσες. Η πρώτη γενναιόδωρη, η δεύτερη πληθωρική και η τρίτη σπινθηροβόλα, εµπλέκονται σε ένα χορό αρωµάτων από κόκκινα φρούτα, δροσερών λουλουδιών και γλυκών αισθήσεων. Σας προσκαλούν να τις απολαύσετε.

Οι οινόφιλοι µπορούν να  δοκιµάσουν τις ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΙΣΣΕΣ καθώς και τις άλλες ετικέτες σε µία οργανωµένη γευσιγνωσία στο Οινοποιείο καθηµερινά 9:00 π.µ. µε 17:00 µ.µ.

Τρεις Μάγισσες 2024

Οινοποιείο:
Οινοποιείο Μπαραφάκα
Περιοχή: Νεµέα

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

REPORTS

Μια πρόσφατη επιστημονική ανασκόπηση, υπό την καθοδήγηση της Δρ. Νίκης Μαραγκού και συνεργατών από το ΕΚΠΑ, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και το Aarhus University...

REPORTS

Με το Fendt e100 Vario η Fendt παρουσίασε ένα ευέλικτο µικρών διαστάσεων ηλεκτρικό τρακτέρ ειδικά σχεδιασµένο για να δουλεύει άνετα, αθόρυβα, αλλά και «πράσινα»...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε απόσταση από τις πραγµατικές ανάγκες της αγοράς και τις προδιαγραφές που υπαγορεύει η διαχείριση ενός ευαίσθητου προϊόντος όπως είναι το κρασί, δείχνει να...

ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ

Σε εξέλιξη παραμένει η 3η πτήση του εντόμου της ευδεμίδας στους κρητικούς αμπελώνες με την πίεση προσβολής να είναι αυξημένη στις μεσοπρώιμες και όψιμες...

REPORTS

Από την 1η Αυγούστου, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα επιβάλλουν μέγιστο δασμό 15% στα κρασιά και τα οινοπνευματώδη ποτά που εισάγονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

REPORTS

Στο Μουσείου Οίνου της Σάμου, που παντρεύει την αυθεντική οινική παράδοση με τη σύγχρονη μουσειακή άποψη, οι συμμετέχοντες στις premium γευσιγνωσίες, ταξιδεύουν μέσα από...