Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στη Λεμεσό της Κύπρου κάνει την επόμενη στάση το Peloponnese Wine Festival

Η ανάδειξη του πελοποννησιακού αμπελώνα και του
σπουδαίου οίνου του θα γίνει την Παρασκευή 8 Απριλίου,
στην Κύπρο

Περισσότερα από 25 οινοποιεία που εδρεύουν στην Πελοπόννησο θα
παρευρεθούν στηn αίθουσα Ceronia Hall του Carob Mill Restaurants με τις
πόρτες ανοιχτές στο επαγγελματικό, αλλά και στο ερασιτεχνικό κοινό. Μικροί
και μεγάλοι παραγωγοί θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους στην
καθιερωμένη ετήσια έκθεση. Η ποικιλία κρασιών από γηγενείς και διεθνείς
ποικιλίες που παράγονται στον μεγαλύτερο αμπελώνα της Ελλάδας
προέρχεται από όλες τις σημαντικές οινοπαραγωγικές περιοχές της
Πελοποννήσου, συνδέοντας τη Νεμέα με τη Μαντινεία και τη Πάτρα όπως και
την Μονεμβασιά με την Καλαμάτα και την Ηλία. Πάνω από 200 διαφορετικά
κρασιά θα είναι διαθέσιμα για γευστική δοκιμή και οι άνθρωποι πίσω από τις
ετικέτες για να συζητήσετε μαζί τους.

Για μία ακόμα φορά οι επισκέπτες του Peloponnese Wine Festival θα έχουν τη
δυνατότητα να κρατήσουν online σημειώσεις των κρασιών που δοκιμάζουν
μέσα από την πλατφόρμα my.wine.gr στην οποία θα είναι περασμένοι
ηλεκτρονικά όλοι οι παραγωγοί και τα κρασιά της εκδήλωσης. Οι
παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να καταγράφουν εύκολα τις
σημειώσεις τους, να βαθμολογούν και να αποθηκεύουν τα αγαπημένα τους
κρασιά.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή τόσο σε επαγγελματίες όσο και οινόφιλους
Δύο χρονικές περίοδοι: 11:00 – 15:00 & 16:30 – 20:30
ο Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες της σε δύο χρονικές
περιόδους. Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 11:00 – 15:00 και η
δεύτερη ανάμεσα στις 16:30 – 20:30.

Κλείστε το εισιτήριο σας https://www.viva.gr/tickets/festival/peloponnese-wine-festivalcyprus-2022

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...

REPORTS

Τα πιο πολύτιμα εμπορικά σήματα μπύρας, ποτών, σαμπάνιας και κρασιού στον κόσμο σημείωσαν συνολική αύξηση της αξίας τους το 2025, σύμφωνα με νέα έκθεση...

REPORTS

Η Ελλάδα υποδέχεται και φέτος υψηλόβαθμα στελέχη του LCBO (Liquor Control Board of Ontario), του μεγαλύτερου εισαγωγικού οργανισμού ποτών παγκοσμίως και μονοπωλίου της επαρχίας...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Στο Μουσείου Οίνου της Σάμου, που παντρεύει την αυθεντική οινική παράδοση με τη σύγχρονη μουσειακή άποψη, οι συμμετέχοντες στις premium γευσιγνωσίες, ταξιδεύουν μέσα από...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία αλκοολούχων ποτών αλλάζει ραγδαία, καθώς οι νέες προτιμήσεις των καταναλωτών και οι τεχνολογικές εξελίξεις καθορίζουν ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο.

REPORTS

Οι κατά τόπους Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας των Περιφερειών ενημερώνουν ότι οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Κατάθεση ψυχής και όχι ένα απλό προϊόν είναι το τσίπουρο, και ειδικά το παλαιωµένο, σύµφωνα µε τον εµβληµατικό αποσταγµατοποιό Κώστα Τσιλιλή, τον άνθρωπο που...