“Η οινοποιία είναι γνώση αιώνων. Μια μεγάλη παράδοση συνεχούς αναζήτησης, με μόχθο και έρευνα, αλλά και γεμάτη φαντασία, έμπνευση και πάθος για δημιουργία. Το ίδιο το κρασί μάς οδηγεί σε νέα γνώση, αποκαλύπτοντας κάθε φορά και ένα μικρό κομμάτι από τον αστείρευτο πλούτο της φύσης. Όταν διαρκώς αναζητάς, όταν δεν σταματάς ποτέ να παρατηρείς, να μελετάς, και να σκύβεις με αγάπη και σεβασμό πάνω από το αμπέλι, τότε το ίδιο το κρασί θα σε ανταμείψει, φανερώνοντας μερικά από τα κρυφά μυστικά του. Από το κρασί μαθαίνουμε ότι η γνώση είναι μια συνεχής διαδικασία δοκιμών, αμφισβητήσεων, ανατροπών και αναθεωρήσεων, με άλλα λόγια μια συνεχής διαδικασία εξέλιξης.”, αναφέρουν οι επικεφαλής του κτήματος Μιχαλάκη.
Στο πνεύμα αυτό και η συνεργασία με τον καθηγητή Οινολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Γιώργο Κοτσερίδη, ο οποίος στη μεγάλη κρητική οινοποιία, υπογράφει τρεις limited edition σειρές κρασιών, λευκό από Ασύρτικο-Βιδιανό-Sauvignon blanc (σειρά 10), ροζέ από Syrah-Κοτσιφάλι (σειρά 11), και το λευκό από Sauvignon blanc (σειρά 12), προϊόν έρευνας και «δοκιμών» στα ιδιόκτητα αμπέλια γύρω από τη Μονή του Άη Γιώργη Επανωσήφη σε υψόμετρο 600 μέτρων. Στο πλαίσιο της έκθεσης «Οινοτικά», ο Δρ. Κοτσερίδης παρουσίασε για πρώτη φορά τις νέες ετικέτες από τη σειρά Thèse Limited Edition από τον τρύγο του 2022.