Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Εκλογή Προέδρου Επιτροπής Αμπελουργίας από τον Διεθνή Οργανισμό Οίνου και Αμπέλου

Κατά την τελευταία γενική συνέλευση του Διεθνή Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου (OIV), ο Ahmet Altindisli (από την Τουρκία) έγινε Πρόεδρος της Επιτροπής Αμπελουργίας (President of Commission I Viticulture). 

Πηγή φωτοραφίας facebook OIV

Ο Ahmet Altindisli, εξειδικευμένος στη βιολογική παραγωγή, είναι ο Τούρκος αντιπρόσωπος στην Επιτροπή «αμπελουργίας» από το 2007. Είναι επίσης δάσκαλος, ερευνητής και καθηγητής αμπελουργίας στη Σχολή Γεωργίας του Πανεπιστημίου Ege στη Σμύρνη. Πράγματι, από το 2012, ο Ahmet Altindisli είναι μέλος της Τουρκικής Φυτοκομικής Εταιρείας, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής για το Παγκόσμιο Συνέδριο Αμπέλου και Οίνου.

 

Πηγή OIV

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Μέχρι τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου θα παραμείνει ανοιχτή η εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών με οινοποιήσιμες ποικιλίες στο αμπέλι έτους 2025, καθώς...

REPORTS

Μια εντυπωσιακή «λευκή γάντι» επιτυχία σημείωσε στο Χονγκ Κονγκ η πρώτη δημοπρασία με κρασιά απευθείας από το κελάρι του ιστορικού οίκου Edouard Delaunay. Η...

REPORTS

Στο Μπορντό, εκεί όπου η ιστορία του κρασιού συναντά σταθερά την καλλιτεχνική έκφραση, κάθε νέα ετικέτα του Château Mouton-Rothschild λειτουργεί σαν μια μικρή αποκάλυψη....

REPORTS

Μια νέα μελέτη της FTI Consulting σκιαγραφεί μια ανησυχητική πραγματικότητα για τον νοτιοαφρικανικό αμπελώνα: μέσα σε μία δεκαετία, η χώρα χάνει καλλιεργήσιμη έκταση, οι...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

REPORTS

Τη δυνατότητα σε συλλέκτες, οινόφιλους και επαγγελματίες να αποκτήσουν ξεχωριστές ετικέτες, που δεν συναντά κανείς εύκολα στην πρωτογενή αγορά δίνει δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί...

REPORTS

Με βαθμολογίες από 16 (distinguished) έως 17,5 (superior) βαθμολογήθηκαν 11 κρασιά του Οινοποιείου Λυραράκη από την Master of Wine, Julia Harding, στη σελίδα jancisrobinson.com.