Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Για την Boutari το ταξίδι της οινοποιίας ξεκίνησε από τη Νάουσα

Το ταξίδι της νέας εποχής των οινοποιείων BOUTARI συνεχίζεται και μαζί του συνεχίζεται να γράφεται η ιστορία από εκεί που ξεκίνησε πριν 144 χρόνια, στην περιοχή της Νάουσας. Το πρώτο Οινοποιείο της BOUTARI, ιδρύθηκε στη Νάουσα σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Μακεδονίας. Η Μακεδονία αποτελεί μια σημαντική πατρίδα για το οινοποιείο BOUTARI καθώς θεωρείται η αφετηρία στην εξέλιξη του ελληνικού κρασιού.

Με στόχο να τιμήσουν την γενέτειρα της εταιρείας, τα οινοποιεία BOUTARI, πραγματοποιήσαν μία εντυπωσιακή εκδήλωση την Τετάρτη στις 13 Σεπτεμβρίου στο εστιατόριο The Bostons για φίλους και συνεργάτες της οινοποιίας από την ευρύτερη περιοχή. Η τοποθεσία καθόλου τυχαία δεν ήταν, καθώς το συγκεκριμένο κτίριο είναι ένα κτίριο ορόσημο για την ιστορία της πόλης, η παλιά δόξα της βιομηχανίας Νάουσας που ανακαινίστηκε έντεχνα και συνδυάζει αρμονικά την ιστορία με τη μοντέρνα “industrial” αρχιτεκτονική.

Οι σπουδαίες ιστορίες δε τελειώνουν ποτέ και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν συνοδεία εξαιρετικών εδεσμάτων, τα αρώματα της μεγάλης ποικιλίας κρασιών που διαθέτει η BOUTARI. Μια πραγματική γιορτή για το κρασί από μια ιστορική ελληνική οινοποιία.

Με σεβασμό στην ιστορικότητα ενός ονόματος συνώνυμου με το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, διατηρώντας και αναβαθμίζοντας την υψηλή του θέση, το όραμα της BOUTARI είναι να διατηρήσει την κληρονομιά του ονόματος και συνεχίσει να δημιουργεί υψηλή τέχνη στο κρασί. Στόχος μας παραμένει οι καταναλωτές μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό να απολαμβάνουν τα κρασιά BOUTARI σε κάθε καθημερινή, εορταστική και ιδιαίτερη στιγμή

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής της Νάουσας.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Το μέγεθος της αγοράς βιολογικών κρασιών στην Ευρώπη αποτιμήθηκε πέρυσι σε 9,20 δισ. δολάρια και αναμένεται να αυξηθεί με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 10,6%...

REPORTS

Χαμηλότερα του αναμενόμενου, δείχνει να εξελίσσεται τελικά ο φετινός τρύγος, ιδίως αν ληφθούν υπόψη οι στρεμματικές αποδόσεις που καταγράφονται στις περισσότερες αμπελουργικές ζώνες και...

REPORTS

Το ελληνικό καλοκαίρι, εκτός από ήλιο και θάλασσα, είχε και επιτυχίες - γεμάτες γεύση, άρωμα και διακρίσεις. Το Κτήμα Σεμέλη, επιστρέφει από τον διεθνή...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Η φετινή οινική χρονιά στην Καλιφόρνια δεν κρίνεται από τον καιρό, αυτός στάθηκε σύμμαχος. Κρίνεται από την οικονομία, τις συνήθειες κατανάλωσης και τις αποφάσεις...

REPORTS

Η νόσος του Pierce, που προκαλείται από το βακτήριο Xylella fastidiosa, αναδεικνύεται σε ολοένα σοβαρότερη απειλή για τους αμπελώνες του πλανήτη. Νέα διεθνής έρευνα,...

REPORTS

Τον Αύγουστο, το περιοδικό Decanter δημοσίευσε τα αποτελέσματα μιας ειδικής γευστικής δοκιμής αφιερωμένης στα λευκά κρασιά των νησιών του Αιγαίου.

REPORTS

Κοιτώντας προς το 2025, ειδικοί παράγοντες όπως η προσωρινή δημιουργία αποθεμάτων πριν από τις αλλαγές στους δασμούς και οι μεταβαλλόμενες αλυσίδες εφοδιασμού αναμένεται να...