Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Στην «οικογένεια» του ΣΕΑΟΠ 13 νέα μέλη

Στο δυναμικό του συνδέσμου αποσταγματοποιών ΣΕΑΟΠ εντάσσονται 13 νέα μέλη, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του ΔΣ στι αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι Έλληνες ποτοποιοί/αποσταγματοποιοί  αναγνωρίζουν το έργο και τις προσπάθειες του Συνδέσμου για τη στήριξη, ανάδειξη και προώθηση των Ελληνικών αποσταγμάτων και υποστηρίζουν το έργο του. Πρόκειται ασφαλώς για μια θετική εξέλιξη, η οποία έρχεται σε συνέχεια της απόφασης του διοικητικού συμβουλίου στις αρχές Σεπτεμβρίου, για μια βατή οικονομική προσαρμογή των υπό ένταξη μελών. Τα νέα μέλη είναι:

  1. Ποτοποιία Avantes Χαρά Κατσού
  2. Ποτοποιία Ι. Βαρβαγιάννης
  3. Δούκας Ανδρέας – Καλκάνης Παντελής – Τσίπουρο 1ΑκόΜα
  4. Ποτοποιία Δυτική Ελλάδος
  5. Ελληνική  Βιομηχανία Αποσταγμάτων Ε.Β.Α.
  6. Παναγιώτης Κωστέας
  7. Λάζαρης Ε Κωνσταντίνος
  8. Μακρή Γαλάτεια
  9. Αφοί Στ. Μπαμπατζίμ
  10. ΟΙΚΟΑΓΡΟ ΕΠΕ
  11. Τζάρας Ε.Ε.
  12. Ποτοποιία Σάμου Ι. Π Φραντζέσκος  ΑΕΒΕ
  13. Verino ABEE

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε η 6th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, η ανοιξιάτικη εκδήλωση του Χάρτη των Γεύσεων και μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ...

REPORTS

Σε πλειστηριασμό οδηγούνται στις 25 Ιουνίου μια σειρά αγροτεμάχια της πτωχευμένης ιστορικής οινοποιείας Τσάνταλη.

REPORTS

Πήρε ΦΕΚ η απόφαση που υπογράφουν οι υπουργοί Κώστας Τσιάρας και Διονύσης Σταμενίτης και προβλέπει την ταξινόμηση των ελληνικών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου σε όλη...

REPORTS

Πιο ανθεκτικά στον αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής και τα ακραία καιρικά φαινόμενα φαίνεται πως είναι τα υπερπολυτελή και σπάνια κρασιά σύμφωνα με νέα έρευνα...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2025 πραγματοποιήθηκε η 6th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, η ανοιξιάτικη εκδήλωση του Χάρτη των Γεύσεων και μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ...

REPORTS

Μια μοναδική οινο-γευστική ταξιδιωτική εμπειρία θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν οι φίλοι και οι φίλες του κρασιού σε όλη την Ελλάδα, συμμετέχοντας στην...

REPORTS

Μια ομάδα νέων αμπελουργών και οινοποιών, δεύτερης και τρίτης γενιάς από τη Μαντινεία της Αρκαδίας, την ΠΟΠ ζώνη του Μοσχοφίλερου, ένωσαν τις δυνάμεις τους...

REPORTS

Με μια εκδήλωση γευσιγνωσίας υψηλού επιπέδου και μια ολοκληρωμένη ματιά τόσο στις παραδοσιακές όσο και στις καινοτόμες τάσεις που διαμορφώνουν την Rioja του σήμερα,...