Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Boutari Winery συμμετέχει στην εκδήλωση «Ανοιχτές Πόρτες» στις 18-19 Μαΐου

Η Boutari, μια από τις κορυφαίες οινοποιίες της χώρας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο του κρασιού στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ανοιχτές Πόρτες» στους Δρόμους της Ελλάδος, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, 2024.

Σε αυτή τη μοναδική γευστική και ταξιδιωτική εμπειρία, φίλοι και φίλες του κρασιού θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν οινοποιεία σε όλη την Ελλάδα. Οι εκδηλώσεις “Ανοιχτές Πόρτες” αποτελούν πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων του Κρασιού, στην οποία συμμετέχει και η Ελλάδα, με στόχο να προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους οινοπαραγωγούς και να εξερευνήσουν τον κόσμο του κρασιού.

Οι Δρόμοι του Κρασιού προσφέρουν μαγικές διαδρομές στα οινοποιεία Boutari και συγκεκριμένα στο ιστορικό Οινοποιείο Μπουτάρη στη Στενήμαχο της Νάουσας, το μοναδικής ομορφιάς οινοποιείο Μπουτάρη  στη Σαντορίνη και το οινοποιείο  Scalarea Estate στην Κρήτη να ξεχωρίζουν ως μία από τις ομορφότερες και πλέον εντυπωσιακές στάσεις. Το πνεύμα της εποχής ζωντανεύει το διήμερο 18-19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα στο Οινοποιείο της Νάουσας, ενώ το οινοποιείο της Σαντορίνης θα είναι ανοιχτό το Σάββατο 18 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 17:00 και το οινοποιείο της Κρήτης θα είναι ανοιχτό μόνο την Κυριακή 19 Μαΐου από τις 11:00 έως τις 17:00. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν μια ευρεία γκάμα κρασιών με υπογραφή των οινοποιείων Boutari και να ανακαλύψουν τις μοναδικές γεύσεις και αρώματα που προσφέρει κάθε ποικιλία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η είσοδος στα οινοποιεία θα είναι ελεύθερη, επιτρέποντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους να απολαύσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία χωρίς κανένα εμπόδιο.

Μη χάσετε αυτήν την εξαιρετική γιορτή γεύσης και πολιτισμού, ενισχύοντας την εμπειρία σας στον κόσμο του κρασιού!

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Πέφτει και τυπικά η αυλαία για την οινοποιία «Τσάνταλης». Έπειτα από έναν ανεπιτυχή αγώνα δρόμου για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή που κράτησε, τουλάχιστον, μια...

REPORTS

Δύο μετάλλια απέσπασε το οινοποιείο Ντουράκη στα βραβεία Decanter World Wine Awards 2024. Συγκεκριμένα το κρασί της «Λύχνος Βιδιανό» βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο, ενώ...

REPORTS

Από το μεγαλύτερο έως το μικρότερο, κανένας περιέκτης δεν γλιτώνει από τη συνεχιζόμενη πτώση των πωλήσεων κρασιού στα σούπερ μάρκετ.

REPORTS

Αντιμέτωπη με νέους κινδύνους κατά την διάρκεια της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου στην Ε.Ε βρίσκεται η ευρωπαϊκή οινοποιεία, που προειδοποιεί για «τρέλα των υγειινιστών που...