Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Δυναμική παρουσία της Mantis Greek Spirits Collection στην Food Expo

Ο Όμιλος Mantis παρουσίασε τα διεθνώς αναγνωρισμένα αποστάγματα της σειράς Mantis Greek Spirits Collection στη φετινή έκθεση Food Expo 2024, προβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στους επαγγελματίες του χώρου τη μαγεία της ελληνικής γης, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της προώθησης της εξαγωγικής του δραστηριότητας.

Συγκεκριμένα, οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να ανακαλύψουν το premium ποτό μαστίχας Stichion και το μοναδικό και γεμάτο αντιθέσεις premium honey spirit Kentri, τα οποία διακρίθηκαν το 2022 και το 2023 αντίστοιχα ως τα «καλύτερα λικέρ στον κόσμο» από τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων IWSC. Την παρουσία των αποσταγμάτων συμπλήρωσε το αινιγματικό και αυθεντικό ελληνικό βοτανικό ποτό Majuni, που επίσης αποτέλεσε πόλο έλξης για έλληνες και ξένους επαγγελματίες, για την  μοναδική γλυκόπικρη γεύση του.

Τα διεθνούς φήμης αποστάγματα, ξεχώρισαν μεταξύ των εκθετών για την ποιότητα και την ξεχωριστή τους γεύση, ενώ τα εμβληματικά μπουκάλια έκλεψαν τις εντυπώσεις. Παράλληλα, hosted buyers από περίπου 80 χώρες, είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τα βραβευμένα προϊόντα και να μυηθούν στις παραδοσιακές, αποσταγματικές μεθόδους με τις πλέον καινοτόμες πρακτικές εμφιάλωσης. Παράλληλα, σε επίπεδο νέων συνεργασιών, πραγματοποιήθηκαν σημαντικές επαφές οι οποίες θα αξιοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με τον κ. Φώτη Μικέ, Sales Director του Ομίλου Mantis, «Είμαστε πολύ περήφανοι για την εξαιρετική μας παρουσία σε μία τόσο σημαντική έκθεση. Η σειρά Mantis Greek Spirits Collection του Ομίλου Mantis, με σταθερά βήματα, γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής σε χώρες του εξωτερικού, με παρουσία σε μεγάλες αγορές της Ευρώπης, όπως Γερμανία, Βέλγιο, Κύπρος, Ολλανδία, καθώς και της Αυστραλίας, αναδεικνύοντας αυθεντικές παραδοσιακές ελληνικές αξίες. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην ανάπτυξη ποιοτικών προϊόντων, φτιαγμένων από εξαιρετικές πρώτες ύλες, προβάλλοντας τους πολύτιμους θησαυρούς της ελληνικής γης και ενισχύοντας την εμπορική μας δραστηριότητα στις διεθνείς αγορές».

Η FOOD EXPO είναι η µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς. Διεξάγεται σε ετήσια βάση, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον επαγγελματιών της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου και της Μαζικής Εστίασης.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Η Σικελία επιστρέφει δυναμικά στον οινικό χάρτη, κουβαλώντας μαζί της όχι μόνο αριθμούς, αλλά και μια ανανεωμένη αυτοπεποίθηση. Η φετινή παραγωγή κρασιού άγγιξε τα...

REPORTS

Η παγκόσμια βιομηχανία οίνου εισήλθε το 2025 σε μια περίοδο βαθιών μετασχηματισμών, που επηρεάζουν την κατανάλωση, την παραγωγή και το διεθνές εμπόριο. Σύμφωνα με...

REPORTS

Μες στην αυγή μιας νέας εποχής για την οινική εκπαίδευση, η Ιταλία ξαναφέρνει στο προσκήνιο έναν θεσμό που διατρέχει σαν βαθιά γραμμή το παγκόσμιο...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύνδεσμος Οινοποιών Κεφαλονιάς παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας, σε συνεργασία με τον κορυφαίο Έλληνα pastry chef Στέλιο Παρλιάρο.

Διαβάστε επίσης

VIDEOS

Στο New Hotel, ανάμεσα σε πιάτα που μιλούσαν χαμηλόφωνα και κρασιά που ήξεραν πότε να ξεδιπλωθούν, η ομάδα του Wine Trails συναντήθηκε για κάτι...

REPORTS

Σε ένα νέα πακέτο μέτρων για στήριξη του αμπελοοινικού κλάδου συμφώνησαν την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου το Συμβούλιο και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με την Comité...

REPORTS

Τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα ενέκριναν ένα πακέτο μέτρων για τον οίνο που παρέχει εργαλεία για τη διαχείριση του παραγωγικού δυναμικού, την ενίσχυση της προώθησης...

REPORTS

Με βαθμολογίες από 16 (distinguished) έως 17,5 (superior) βαθμολογήθηκαν 11 κρασιά του Οινοποιείου Λυραράκη από την Master of Wine, Julia Harding, στη σελίδα jancisrobinson.com.