Το «Λύχνος Βιδιάνο» είναι ένα ξηρό λευκό κρασί με άρωμα από ροδάκινο, αχλάδι και βανίλια και με γεύση από λεμόνι και μανταρίνι. Φτιάχνεται από σταφύλια οργανικής παραγωγής, μαζεμένα με το χέρι από αμπέλια του οινοποιείου και η ονομασία του σχετίζεται με μια ιστορία που από τα πρώτα βήματα του οινοποιείου και σε ένα λύχνο που χρησιμοποιούσε ο Αντρέας Ντουράκης, για να επιθεωρεί τα βαρέλια που φυλάσσονταν σε ένα σκοτεινό κελάρι.
Από την άλλη το «Pavo Ρωμείκο» είναι κόκκινο κρασί αποτελούμενο από το κόκκινο σταφύλι Ρωμέικο, το οποίο είναι γηγενή στα Χανιά. Χαρακτηρίζεται από έντονα αρώματα λευκού ροδάκινου, λεμονιού, αχλαδιού και λευκών λουλουδιών και από ισορροπημένη οξύτητα, ώστε να αφήνει μια επίγευση που διαρκεί.
Την χαρά της για το επίτευγμα μοιράστηκε η εταιρεία στα social media υπογραμμίζοντας πως «Είμαστε παραπάνω από ενθουσιασμένοι για αυτήν την σημαντική αναγνώριση».