Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

Συνεργασία Οινοποιίας Ψαρούλη με Aegean Airlines για πρώθηση οίνου

Η Οινοποιία Ψαρούλη, μια από τις πλέον καταξιωμένες οικογενειακές επιχειρήσεις στο τομέα της παραγωγής ποιοτικού οίνου στην Ελλάδα, ανακοινώνει με χαρά τη στρατηγική συνεργασία της με την Aegean Airlines, την κορυφαία ελληνική αεροπορική εταιρεία, για την προώθηση του ελληνικού κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στην προβολή και διάδοση των εξαιρετικών ελληνικών κρασιών, προσφέροντας στους επιβάτες της Aegean Airlines την ευκαιρία να απολαύσουν τους μοναδικούς οίνους της Οινοποιίας Ψαρούλη κατά τη διάρκεια των πτήσεών τους. Τα κρασία που θα διατίθενται έχουν επιλεγεί με προσοχή, ώστε να αναδεικνύουν την ελληνική τέχνη και τη μοναδικότητα των τοπικών σταφυλιών. Με αυτή τη συμφωνία, η Οινοποιία Ψαρούλη ενισχύει τη διεθνή παρουσία της, ενώ παράλληλα η Aegean Airlines επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να προσφέρει στους επιβάτες της την καλύτερη εμπειρία, προβάλλοντας τη γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας.

“Η Οινοποιία Ψαρούλη είναι υπερήφανη που συνεργάζεται με την Aegean Airlines για να προωθήσει τον ελληνικό οίνο και να φέρει τη γεύση της Μεσσηνίας σε όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο ιδιοκτήτης της Οινοποιίας Ψαρούλη, Κωνσταντίνος Ψαρούλης. “Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε αυτό το ταξίδι γεύσεων, προσφέροντας στους επιβάτες μια γεύση από τη Μεσσηνία και τις μοναδικές μας ποικιλίες. Η συνεργασία αυτή δεν αφορά μόνο την προώθηση του προϊόντος μας, αλλά και την ανάδειξη της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της γαστρονομίας και του κρασιού.”

Αυτή η συνεργασία ενισχύει την παρουσία των ελληνικών προϊόντων υψηλής ποιότητας στις διεθνείς αγορές, ενώ παράλληλα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία που συνδέεται με τις ρίζες της Μεσσηνίας και την παράδοση της Ελλάδας.

Αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο στον τουριστικό τομέα, προσελκύοντας περισσότερους διεθνείς επισκέπτες στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και την απαράμιλλη αξία του ελληνικού κρασιού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σχετικά Άρθρα

REPORTS

Το Ελληνικό Πάσχα είναι μια μεγάλη γιορτή με χαρές, χορούς, γέλια και φαγοπότι. Τα φαγητά που απλώνονται στο τραπέζι της Λαμπρής ποικίλουν από περιοχή...

REPORTS

Σημαντική μείωση στις εισαγωγές κρασιού κατέγραψε η Ελβετία το 2024, σύμφωνα με στοιχεία της S&P Global (IHS). Η χώρα εισήγαγε κρασί συνολικής αξίας 1,177...

REPORTS

Ο ισπανικός αμπελοοινικός τομέας διέσχισε μια χρονιά μεγάλων αντιθέσεων το 2024, η οποία χαρακτηρίστηκε από μειωμένους όγκους, ανθεκτικές αξίες εξαγωγών, αυξανόμενη εξάρτηση από τις...

REPORTS

Η χρήση καλλιεργειών κάλυψης στους αμπελώνες αποτελεί ολοένα και πιο διαδεδομένη πρακτική στο πλαίσιο της βιώσιμης γεωργίας. Αυτές οι καλλιέργειες, που εγκαθίστανται ανάμεσα στις...

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 28 Απριλίου αναµένεται να ανοίξουν οι αιτήσεις για το πρόγραµµα αναδιάρθρωσης Αµπελώνων της περιόδου 2025-2026, σύµφωνα µε την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 6587/Β’/2024)...

REPORTS

Στη Βουργουνδία, μια από τις πιο διάσημες αμπελουργικές περιοχές της Γαλλίας, οι παραγωγοί έχουν ξεκινήσει ένα φιλόδοξο σχέδιο για την επίτευξη ουδετερότητας ως προς...

REPORTS

Ο Χρήστος Τσιτσιρίγγος ανακηρύχθηκε Πρόεδρος του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνδέσμου για τρίτη διαδοχική φορά, ενώ ο Απόστολος Καλμπούρης αποτελεί το νέο Πρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου...

REPORTS

Σε μόλις 226 εκατ. εκατόλιτρα ανήλθε η παγκόσμια παραγωγή οίνου για το 2024 (-5% έναντι 2023), νούμερο το οποίο αντιστοιχεί στην χαμηλότερη τιμή της...