Χαρακτηρίστηκε από έναν ήπιο χειμώνα, χωρίς ακραίες θερμοκρασίες, χωρίς πολλές βροχές και χωρίς χιόνι, που οδήγησε στην έκπτυξη των οφθαλμών την δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου. Τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο επικράτησαν λίγες βροχοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή, που είχαν ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της ανάπτυξης και της άνθισης κατά μια εβδομάδα. Από τον Μάιο όμως σημειώθηκε μια διαρκής αύξηση της θερμοκρασίας, που έφτασε ακραίες τιμές στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, γεγονός που επίσπευσε την έναρξη του τρύγου την 2η εβδομάδα του Αυγούστου.
Ο φετινός τρύγος ήταν απαιτητικός. Ήταν απαραίτητη η σωστή διαχείριση του προσωπικού λόγω της ανομοιομορφίας στην ωρίμαση ακόμη και στο ίδιο αμπελοτεμάχιο. Ξεκίνησε µε τις λευκές γαλλικές ποικιλίες και συνεχίστηκε με τις ελληνικές και τις ερυθρές. Χρειάστηκε ιδιαίτερη προσοχή στο ξεφύλλισμα για την αποφυγή των εγκαυμάτων, ειδικά πριν την περίοδο του τρύγου, αλλά και στην διαχείριση της άρδευσης, λόγω των συνεχόμενων υψηλών θερμοκρασιών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι ελληνικές ποικιλίες ανταπεξήλθαν καλύτερα στις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν από ότι οι ξενικές.
Ο τρύγος ξεκίνησε με το Chardonnay και ακολούθησαν το Sauvignon Blanc, το Viognier και το Merlot. Στην συνέχεια τρυγήθηκε η Μαλαγουζιά και το Syrah, ενώ αρχές Σεπτέμβρη οι ελληνικές ερυθρές ποικιλίες . Ο τρύγος ολοκληρώθηκε στο τέλος του Σεπτεμβρίου με το Ξινόμαυρο, που τρυγήθηκε το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου.
Οι ποσότητες των λευκών και ερυθρών κυμάνθηκαν στα ίδια επίπεδα με πέρσι.
Τα λευκά κρασιά του Κτήματος έχουν αποζυμώσει και εμφανίζουν πλούσια ποικιλιακά αρώματα, γεμάτη γεύση και καλές οξύτητες, ενώ τα ερυθρά πολύ καλή φαινολική ωρίμαση, συμπύκνωση σε ποικιλιακά αρώματα και καλή δομή.