Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

THEA MANTINEIA 2021 FINE LEES CONTACT

ΚΤΗΜΑ ΣΕΜΕΛΗ

THEA MANTINEIA 2021 FINE LEES CONTACT

01

ΞΗΡΟ ΛΕΥΚΟ

VOL: 12,5 %

Μια διαφορετική προσέγγιση των δυνατοτήτων της ποικιλίας του Μοσχοφίλερου. Προέρχεται από την προνομιακή περιοχή του Ζευγολατιού από ένα ενιαίο αμπελώνα ηλικίας 25 ετών στα 650 μ. Όπως μαρτυρά και το όνομα του δημιουργείται με αυστηρή οινοποίηση  και παραμονή του κρασιού στη δεξαμενή για 6 μήνες  με τις λεπτές  οινολάσπες.  Έτσι, τα τυπικά ανθικά στοιχεία της ποικιλίας συνοδεύουν επιπλέον φρέσκιες τροπικές αρωματικές διαστάσεις και στοιχεία προζυμιού. Ισορροπημένο και δροσιστικό  διαθέτει πλούτο, όγκο και κρεμώδη υφή .

ΧΑΡΤΗΣ

ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ

GRAPES

MΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ 100%

ψαρι λευκο
λαχανικα λευκο
τυρι λευκο
χωρις κρεας
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.