Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Saint Modesto 2021

Barafakas Winery

Saint Modesto 2021

ΡΟΖΕ ΠΟΤΗΡΙ

Ξηρό ροζέ

VOL: 13%

Ο Χρήστος Μπαραφάκας δημιούργησε ένα σύγχρονο και κομψό ροζέ κρασί αφιέρωμα στον Άγιο Μόδεστο, τον άγιο που στεγάζεται στο εκκλησάκι στην είσοδο του οινοποιείου. Ο άγιος Μόδεστος είναι ο προστάτης των οικόσιτων ζώων που ασχολούνται μ ε την καλλιέργεια της γης. Είναι έντονο αρωματικά με κυρίαρχα τα φρέσκα άνθη εσπεριδοειδών και τα κόκκινα φρούτα όπως το κεράσι. Τυπικό και ισορροπημένο γευστικά διαθέτει νεύρο, ένταση και κομψότητα.

ΧΑΡΤΗΣ

Νεμέα

GRAPES

Αγιωργίτικο-Grenache Rouge

λαχανικα ροζε
ψαρι ροζε neo
τυρι ροζε neo
χωρις κρεας
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.