Connect with us

Αναζήτηση

REPORTS

O όμιλος Mantis εντάσσει στο χαρτοφυλάκιο του το «KENTRI» Premium Honey Spirit

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, συνεχίζει δυναμικά το φιλόδοξο αναπτυξιακό του πλάνο στον τομέα των ποιοτικών αποσταγμάτων. Αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, μένοντας πιστός στην υπόσχεση του για καινοτομία, ποιότητα και εξέλιξη, λανσάροντας το “KENTRI” Premium Honey Spirit.

To KENTRI, είναι η απόδειξη ότι ένα ποτό, με τόσο ξεχωριστό και εκλεπτυσμένο χαρακτήρα, μπορεί να μεταμορφώσει τα βράδια φέρνοντας ανθρώπους κοντά, συνοδεύοντας γλυκά την κάθε στιγμή και αναζωπυρώνοντας τη σπιρτάδα του νεανικού ενθουσιασμού.

Ένα μοναδικό ποτό εξαιρετικής ποιότητας, το KENTRI, είναι εμπνευσμένο από την ελληνική παράδοση. Στην ανατρεπτική φλογερή κόκκινη φιάλη του, έχει αιχμαλωτιστεί με μοναδικό τρόπο το απόσταγμα στεμφύλων σταφυλής (διπλής απόσταξης) με το ελληνικό ποιοτικό μέλι, την αρωματική κανέλα, το γαρύφαλλο και τα μπαχαρικά. Φινετσάτο, μπαχαρένιο και βοτανικό, αλλά με έναν έντονα ανθικό χαρακτήρα, το KENTRI γεννιέται ύστερα από πολύ κόπο, χάρη στη γνώση και το μεράκι του δημιουργού του. Στη μύτη κυριαρχεί το μέλι, τα εσπεριδοειδή, τα άνθη σταφυλιού και λεμονιάς καθώς και τα μπαχαρικά ενώ η γεύση του, ιδιαίτερη, πλούσια και φίνα, χαρακτηρίζεται από νότες μελιού, γαρύφαλλου, κανέλας και άνθη πορτοκαλιάς.

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, με τη σειρά Mantis Greek Spirits Collection, συστήνει στην αγορά τέσσερα ξεχωριστά ελληνικά αποστάγματα, το καθένα από τα οποία έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη μοναδική του φιλοσοφία. Ωστόσο, όλα τα αποστάγματα αναδεικνύουν την ελληνική παράδοση, την πλούσια ιστορία της ελληνικής γης, καθώς και τις καινοτόμες αποστακτικές μεθόδους.

Στρατηγικός στόχος παραμένει η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κοινού και αναδεικνύουν την ελληνική γη, πέρα από τα σύνορα της χώρας. Θέτοντας και πετυχαίνοντας συνεχώς νέους στόχους, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, εξελίσσεται και καινοτομεί με οδηγό τις αξίες του, με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των ποιοτικών αποσταγμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο https://KENTRI.com.gr/

 Λίγα λόγια για τoν Όμιλο Εταιρειών Mantis

Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis, στον οποίο μεταξύ άλλων ανήκουν οι εταιρείες Mantis Trading S.A, Fortis Trading S.A. και Attraction Solutions S.A. έχει δυναμική παρουσία στην εγχώρια αγορά από το 1974 και διατηρεί ηγετική θέση στον κλάδο των Fast Moving Consumer Goods (FMCGs) στην Ελλάδα, αλλά και δυναμική παρουσία στον τομέα της Υγείας μέσω της Mantis Healthcare. Το όνομά του έχει ταυτιστεί με εταιρείες και brands υψηλής αναγνωρισιμότητας, όπως: Red Bull, Μαλαματίνα, AQUA Carpatica, Energizer, Wilkinson, Hawaiian Tropic, Ron Cubay (Cuban Rum), M&Ms, Twix, Snickers, Mars, Bounty Uncle Ben’s, Pedigree, Whiskas κ.α. Ο Όμιλος Mantis αντιπροσωπεύει τα συγκεκριμένα brands αποκλειστικά στην Ελλάδα (τα brands της Mars μόνο για το κανάλι του Impulse και της Μικρής Λιανικής), ενώ τα Energizer, Wilkinson & Hawaiian Tropic και στην Κύπρο, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική διανομή τους στο εκτεταμένο δίκτυό του. Παράλληλα, μέσω της Mantis Healthcare δραστηριοποιείται ενεργά στη χώρα μας στον τομέα των ιατρικών μηχανημάτων γνωστών εταιρειών όπως Samsung και JVC, ενώ διαθέτει προϊόντα ατομικής προστασίας και υγιεινής όπως μάσκες και αντισηπτικά, αλλά και το σύγχρονο σύστημα απολύμανσης Steriexpert. Απασχολεί περισσότερους από 150 εργαζόμενους και εξυπηρετεί είτε απευθείας είτε με τη μέθοδο pre-selling περισσότερους από 16.500 πελάτες & 800 χονδρέμπορους με το πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων να καλύπτει τα κανάλια: Retail, Ειδικά κανάλια, Impulse & On premise.

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Δεκαεννιά ποτήρια κρασί μαζί με περίτεχνα πιάτα μαγειρεμένα ώστε να «σηκώσουν» και να χωρέσουν όσο καλύτερα γίνεται όλο το φάσμα εκφράσεων και δημιουργικότητας που...

REPORTS

To Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021 διακρίθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου από τον Διεθνή Διαγωνισμό Syrah du Monde...

REPORTS

Με μεγάλη θλίψη το κτήμα Μιχαλάκη ανακοίνωσε την απώλεια του ιδρυτή της Εμμανουήλ Μιχαλάκη. Ο εκλιπών υπήρξε πρωτοστάτης και δημιουργός μίας από τις μεγαλύτερες...

REPORTS

Tην προσαρµογή των οινοποιείων πανελλαδικά σε µία νέα διαδικασία που αφορά στις ενδείξεις των συστατικών στις φιάλες των οίνων, απαιτεί το νέο νοµοθετικό πλαίσιο...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.