Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Cyrus One 2020

La Tour Melas

Cyrus One 2020

RED WINE

Ξηρός Ερυθρός

VOL: 14%

To Cyrus One 2020 του La Tour Melas είναι ικανό να πασπαλίσει με κακάο, μύρτιλα, χρυσόσκονη και πολυτέλεια την καθημερινότητα σου. Με μια γουλιά καταλαβαίνεις πως στο La Tour Melas κάνουν πολύ σοβαρή δουλειά σε όλα τα κρασιά τους! Η δουλεία που γίνεται, τόσο στο αμπέλι όσο και στο οινοποιείο, φαίνεται στο Cyrus One. Όχι πως περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τον τελειομανή Κύρο Μελά, που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! Η Elsa Pickard με τον Πάνο Ζουμπούλη κάνουν τα μαγικά τους και συνθέτουν ένα μεθυστικό blend από 15% Αγιωργίτικο, 25% Cabernet Franc και 60% Merlot. Τα σταφύλια μαζεύονται με το χέρι και κάθε ποικιλία οινοποιείται χωριστά, με γηγενείς ζύμες. Το Merlot και το Cabernet Franc υποβάλλονται σε μακρά εκχύλιση, ενώ το Αγιωργίτικο ζυμώνει σε χαμηλή θερμοκρασία, για να διατηρήσει το φρούτο και τη φρεσκάδα του. Το κρασί ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια, 50% των οποίων είναι καινούργια. Το Cabernet Franc ωριμάζει για 22 μήνες, το Merlot για 20 μήνες και το Αγιωργίτικο για 12 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι ζουμερό και πληθωρικό, με εντυπωσιακή δομή.

ΧΑΡΤΗΣ

Αχινός, Φθιώτιδα

GRAPES

Αγιωργίτικο, Cabernet Franc, Merlot

κρεας κοκκινο
τυρι κοκκινο
λαχανικα κοκκινο
ψαρι κενο
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Το Οινοποιείο ∆ιαµαντάκης είναι µια σύγχρονη µονάδα παραγωγής ποιοτικών οίνων στο χωριό Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου Κρήτης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.