Connect with us

Αναζήτηση

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

1/3000 2021 Limited Selection Sauvignon Blanc.

Οινοποιία Tsantali

1/3000 2021 Limited Selection Sauvignon Blanc.

01

Λευκό Ξηρό

VOL: 12,5 %

Πρόκειται για μια σύγχρονη και μεσογειακή απόδοση της διάσημης διεθνούς ποικιλίας. Εμφιαλώθηκαν μόνο 3000 φιάλες και για να επαναληφθεί κάτι αντίστοιχο θα πρέπει να το επιτρέψουν τα ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά κάποιας επόμενης σοδειάς. Αναμφίβολα κινείται σε υψηλές εντάσεις διαθέτοντας έντονη έκφραση τροπικών και πυρηνόκαρπων φρούτων. Η χαρακτηριστικά υποστηριχτική φυτικότητα χαρίζει επιπλέον φρεσκάδα και ζωντάνια στο ισορροπημένο και τραγανό γευστικό προφίλ του κρασιού.

ΧΑΡΤΗΣ

Μακεδονία

GRAPES

Sauvignon Blanc

λαχανικα λευκο
ψαρι λευκο
τυρι λευκο
χωρις κρεας
χωρις γλυκο

Σχετικά Άρθρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Από τις 10 έως και τις 26 Απριλίου 2024 θα διαρκέσει η διαδικασία αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης αμπελώνων, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο Σύλλογος Εστίασης Μεσσηνίας πραγματοποίησε το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας το δεύτερο MESSINIA FORUM με τεράστια...

REPORTS

Η ενδυνάμωση του ρόλου των μικρών οινοποιητικών επιχειρήσεων της χώρας, που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του Συνδέσμου Μικρών Οινοποιών Ελλάδος βρέθηκε προ ημερών στο...

REPORTS

Η σειρά Single Vineyards του Οινοποιείου Αρτέµης Καραµολέγκος αποτελείται από κρασιά µε άψογη ποιότητα από µοναδικά κτήµατα στη Σαντορίνη.