Connect with us

Αναζήτηση

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η βιωσιμότητα στο επίκεντρο της Έκθεσης Οίνου του Λονδίνου 2023

Η Έκθεση Οίνου του Λονδίνου 2023 άνοιξε τις εγγραφές καθώς οι διοργανωτές αποκαλύπτουν μια νέα συνεργασία με την Sustainable Wine Roundtable (SWR), η οποία λέει ότι θα διασφαλίσει ότι η βιωσιμότητα είναι «μπροστά και στο επίκεντρο» του περιεχομένου της έκθεσης.

20220607 Copyright image 2022© London Wine Fair Day 1, Kensington Olympia For photographic enquiries please call Anthony Upton 07973 830 517 or email info@anthonyupton.com This image is copyright Anthony Upton 2022©. This image has been supplied by Anthony Upton and must be credited Anthony Upton. The author is asserting his full Moral rights in relation to the publication of this image. All rights reserved. Rights for onward transmission of any image or file is not granted or implied. Changing or deleting Copyright information is illegal as specified in the Copyright, Design and Patents Act 1988. If you are in any way unsure of your right to publish this image please contact +447973 830 517 or email: info@anthonyupton.com

Επιμέλεια: Ζήσης Πανάγος

Με ημερομηνίες από τις 15 έως τις 17 Μαΐου, η Έκθεση Οίνου του Λονδίνου θα επικεντρωθεί στη βιωσιμότητα, μέσω του προγράμματος εκπαιδευτικών σεμιναρίων και ενημερώσεων του κλάδου καθώς και σε ολόκληρη την ψηφιακή προσφορά, που θα είναι διαθέσιμη όλο τον Μάιο.

Αναλυτικότερα, το SWR ιδρύθηκε το 2021 από περισσότερες από 50 εταιρείες και οργανισμούς σε όλο το εμπόριο κρασιού, για να προωθήσει τη συλλογική δράση σε όλη την παγκόσμια οινοβιομηχανία. Τα ιδρυτικά μέλη περιλαμβάνουν τα Enotria&Coe, JancisRobinson.com, Systembolaget, The Wine Society και Waitrose. Ως μέρος της νέας συνεργασίας, το SWR συνεργάστηκε με την LWF για την ανάπτυξη του περιεχομένου της παράστασης και θα φιλοξενήσει μια σειρά συζητήσεων και σεμιναρίων για τη βιωσιμότητα στην Κεντρική Σκηνή. Αυτό θα περιλαμβάνει μια συνεδρία πάνελ για τη δημιουργία ενός παγκόσμιου προτύπου αναφοράς για τη βιωσιμότητα, καθώς και πρωτοβουλίες για τη μείωση του βάρους των φιαλών και τη διαχείριση της εφοδιαστικής.

Η Hannah Tovey, επικεφαλής της έκθεσης κρασιού του Λονδίνου, δήλωσε ότι η Έκθεση Οίνου του Λονδίνου ήταν πρωταθλητής της βιωσιμότητας για πολλά χρόνια – από την υιοθέτηση απαιτητικού περιεχομένου σε πρωτοποριακές πρωτοβουλίες και τη φιλοξενία WTAF (Wine Traders for Alternative Formats), μέχρι τη δική της δέσμευση για ανακύκλωση υλικά στην έκθεση, από εκείνα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των χαρακτηριστικών και των περιπτέρων μέχρι τα μπουκάλια καθώς και την απομάκρυνση του χάρτινου καταλόγου το 2018, αλλά η συνεργασία μετέφερε τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα «στο επόμενο επίπεδο».

«Φέτος η LWF μεταπήδησε σε μια εκστρατεία πλήρως ψηφιακού μάρκετινγκ και υιοθέτησε πολύ νωρίς τη λίστα διαδραστικών ψηφιακών εκθετών – εγκαταλείποντας τον ογκώδες χάρτινο κατάλογο το 2018. Η συνεργασία μας με την SWR ανεβάζει τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα στο επόμενο επίπεδο και εμείς ανυπομονώ να ρίξουμε τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτόν τον τομέα», είπε.

Παράλληλα, οι εκθέτες που παρουσιάζουν κρασιά με ισχυρά βιώσιμα διαπιστευτήρια θα μπορούν να τα επισημάνουν στην ψηφιακή πλατφόρμα Bottlebooks, για να δημιουργήσουν «βιώσιμα μονοπάτια» από ειδικούς για τους επισκέπτες.

Οι διοργανωτές έχουν ήδη αποκαλύψει μια ανανέωση της επωνυμίας για την εκδήλωση του 2023 και σχεδιάζουν μια νέα διάταξη της έκθεσης που στοχεύει στην ενίσχυση της εμπειρίας των επισκεπτών και των εκθετών, για παράδειγμα δύο από τις δύο από τις πιο επισκέψιμες περιοχές της εκδήλωσης, το Esoterica και το Wines Unearthed, θα μεταφερθείτε στο ισόγειο του εμβληματικού Grand Hall της Ολυμπίας. Περισσότερες πληροφορίες και άλλες νέες πρωτοβουλίες θα αποκαλυφθούν ενόψει της εκδήλωσης έναρξης τον Φεβρουάριο.

Τέλος, οι κρατήσεις Masterclass θα λειτουργήσουν από τις αρχές Απριλίου.

 

ΠΗΓΗ: thedrinksbusiness.com

Διαβάστε επίσης

REPORTS

Δεκαεννιά ποτήρια κρασί μαζί με περίτεχνα πιάτα μαγειρεμένα ώστε να «σηκώσουν» και να χωρέσουν όσο καλύτερα γίνεται όλο το φάσμα εκφράσεων και δημιουργικότητας που...

REPORTS

Οι σύμβουλοι-οινολόγοι της Zoumboulis & Associates μοιράζονται τις ιστορίες πίσω από τα κρασιά που υπογράφουν.

REPORTS

To Κτήμα Γεροβασιλείου Syrah 2021 διακρίθηκε ανάμεσα στα 10 καλύτερα Syrah του κόσμου από τον Διεθνή Διαγωνισμό Syrah du Monde...

REPORTS

Με μεγάλη θλίψη το κτήμα Μιχαλάκη ανακοίνωσε την απώλεια του ιδρυτή της Εμμανουήλ Μιχαλάκη. Ο εκλιπών υπήρξε πρωτοστάτης και δημιουργός μίας από τις μεγαλύτερες...

Copyright © 2020 | Η Υπηρεσία Winetrails.gr είναι Ιδιοκτησία της Εταιρίας Green Box A.E.